Στελέχη της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΣΥΝ – μεγαλομέτοχοι της Β ΔΙΑΓΝΩΣΗ τσακίζουν τη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

8.9.10
Στελέχη της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΣΥΝ – μεγαλομέτοχοι της Β ΔΙΑΓΝΩΣΗ τσακίζουν τη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Η εργοδοσία της Β Διάγνωσης που αξιοποιεί την πολιτική απελευθέρωσης της Δημόσιας Υγείας για να θησαυρίσει στις πλάτες των εργαζομένων της πόλης μας δεν αρκείται σε αυτό. Θέλοντας να βγάλει «και από τη μύγα ξύγκι» προχωράει στην αλλαγή των εργασιακών σχέσεων των εργαζόμενων μειώνοντας ώρες εργασίας-αποδοχές και ένσημα, γλυκοκοιτάζοντας ακόμα και τη μετατροπή συμβάσεων αορίστου χρόνου σε ορισμένου.
Μετά τη χθεσινή παρέμβαση-παράσταση διαμαρτυρίας του σωματείου εργαζομένων στην ιδιωτική υγεία, η εργοδοσία προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, βάζοντας στους εργαζόμενους κυριολεκτικά το πιστόλι στον κρόταφο και απαιτώντας απ’ αυτούς να υπογράψουν νέες χειρότερες συμβάσεις (ενώ ήδη δουλεύουν παράνομα με μειωμένο ωράριο) «…για να μην γίνουν απολύσεις».
Οι συγκεκριμένοι «κύριοι»-μεγαλομέτοχοι-μαυρογιαλούροι λοιπόν αποτελούν τον «ανθό» της πατρινής κοινωνίας και θα ζητήσουν και τη ψήφο μας οσονούπω. Ο «κύριος» Παπαδημάτος Ν. πρώην βουλευτής της ΝΔ, ο «κύριος» Κίτρου Μ. γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ο «κύριος» Γιαννακόπουλος δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη Δημαρά και στέλεχος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, μια χαρά τα βρίσκουν όταν πρόκειται να τσακίσουν δικαιώματα εργαζομένων.
Τους προειδοποιήσαμε αλλά μάλλον δεν έχουν πάρει το μήνυμα. Το ΠΑΜΕ με το ταξικό σωματείο των εργαζομένων στην ιδιωτική υγεία βρίσκεται στο πλάι των εργαζομένων. Μαζί τους θα εμποδίσουμε τα σχέδια τους.

8 Σεπτέμβρη 2010,
Η γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου