Για τη δημοτική πλειοψηφία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

9.9.10
Η πλειοψηφία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στον δήμο της Πάτρας, (Φούρας-Δημαράς-Φλωράτος), έχει λεφτά για τους μεγαλοκατασκευαστές και «φιέστες» τύπου Χάρλευ και Καρτ, αλλά πετάει έξω τα παιδιά των εργαζομένων από τους παιδικούς σταθμούς, αφήνει απλήρωτους τους μουσικούς της μπάντας και εργαζόμενους στο δημοτικό Ωδείο, κόβει το νερό σε άνεργους.

Την ίδια στιγμή που το μαύρο αντιλαϊκό μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στον Δήμο της Πάτρας ισχυρίζεται ότι δεν έχει χρήματα για την καταβολή μισθών και πετάει στα σκουπίδια τις αιτήσεις εκατοντάδων εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, δίνουν απλόχερα πάνω από 80.000 ευρώ για τους αγώνες Καρτ, χρήματα που προέρχονται από τα χαράτσια που πληρώνουμε οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι.
Ταυτόχρονα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η καθημερινή κόλαση που βιώνει ο λαός στις οδικές αρτηρίες της πόλης, αφού για άλλη μια φορά οι κατασκευαστές-συνεργάτες της δημοτικής αρχής, συνεχίζουν να κονομάνε με τη σέσουλα στο γεφύρι της Άρτας που σκάβεται και ξανασκάβεται από όποιον δεν έχει ακόμα αποκομίσει το μέγιστο δυνατό κέρδος πάνω στις πλάτες μας, με πρόσχημα πάντα τα έργα, φυσικά για το δικό μας καλό!!
Αυτοί είναι οι δήμοι ανώνυμες εταιρείες του «Καλλικράτη» που υπηρετούν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με όποια μάσκα κι αν μασκαρεύονται κάθε φορά.
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ , μαζί με τους αντίστοιχους υποψηφίους του Δημαρά, δίνουν τις εντολές για κόψιμο του νερού στους ανέργους και για στάση πληρωμών στους εργαζόμενους.
Τα ίδια στελέχη δίνουν απλόχερα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να γλεντοκοπάνε μια χούφτα τσαρλατάνοι σαν τους σωματέμπορους και τους εμπόρους ναρκωτικών που μάζεψαν στην Πάτρα με πρόσχημα τη διοργάνωση για τις Χάρλευ.
Τα ίδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, δίνουν τώρα δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να παρουσιάσουν «αγώνες Καρτ», στους άνεργους και τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης που στενάζουν από την βάρβαρη πολιτική τους.
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου