Για τη νέα δολοφονία εργάτη στην Περιμετρική της Πάτρας.

1.9.10
Το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας καταγγέλλει το νέο «εργατικό ατύχημα»-εργοδοτικό έγκλημα σε εργασίες της εταιρίας J&P άβαξ στην περιμετρική Πατρών, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 40χρονος οικογενειάρχης οικοδόμος, πατέρας ενός παιδιού 4ων χρονών.
Η νέα αυτή δολοφονία εργάτη ήταν αποτέλεσμα των ελλείπων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας κατά τις εργασίες, με αποκλειστική ευθύνη της εταιρίας, γι’ αυτό το λόγο και ο εργοταξιάρχης Θόδωρος Τσολάκης «την κοπάνισε» από το χώρο του ατυχήματος.
Πρόκειται για μια ακόμα θυσία της ζωής ενός εργάτη στο βωμό της κερδοφορίας του κεφαλαίου που δεν διστάζει να ρισκάρει καθημερινά τις ζωές των εργατών, μη τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας. Είναι αποτέλεσμα των κυβερνητικών ευθυνών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που έχουν μετατρέψει τους εργασιακούς χώρους σε ξέφραγο αμπέλι.
Η οργή και η αγανάκτηση των οικοδόμων για το νέο έγκλημα θα μετατραπούν σε οργάνωση και αγώνα ενάντια στην ασυδοσία των εργοδοτών και στις εγκληματικές-δολοφονικές πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Οι δολοφόνοι δεν θα μείνουν ατιμώρητοι. 

Η διοίκηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου