Κινητοποίηση για επανασύνδεση κομμένου νερού σε άνεργο.

2.9.10
Μέλη και στελέχη του ΠΑΜΕ και του συνδικάτου Οικοδόμων προχώρησαν σήμερα το πρωί σε νέα κινητοποίηση στη διοίκηση της ΔΕΥΑΠ, μετά το κόψιμο νερού σε άνεργο οικοδόμο με άρρωστη γυναίκα στο νοσοκομείο.
Τα πρωτοπαλίκαρα της Δημοτικής Αρχής του ΠΑΣΟΚ στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ συνεχίζουν να χτυπούν τους ανέργους και τους χαμηλόμισθους της Πάτρας, εφαρμόζοντας στην πράξη τις πολιτικές της μαύρης αντιλαϊκής συμμαχίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΕΕ-κεφαλαίου που στηρίζουν και οι δήθεν «ανεξάρτητοι» εργατοπατέρες του εργατικού κέντρου Πάτρας.
Το ΠΑΜΕ θα πάρει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για το επόμενο διάστημα ώστε να οργανώσει την πάλη των εργαζομένων ώστε όλοι αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν, αυτοί που δυσκολεύονται, αλλά και αυτοί που θα δυσκολευτούν αύριο να επιβάλλουν να καλύψει η κυβέρνηση και τα μονοπώλια τα χρέη.
Κανένας εργαζόμενος δεν είναι μόνος του και δεν χρειάζεται να παρακαλέσει κανένα «Μπακαλάρο» για να μην του κόψουν το νερό. Μαζί με το ΠΑΜΕ, με οργάνωση και ταξική ενότητα, μπορούμε να τους σταματήσουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου