Δελτίο τύπου για την απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στις 29 Ιούνη.

28.6.10

Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, ενωμένοι ταξικά, απεργούμε και διαδηλώνουμε στις 10 το πρωί στην Πλατεία Γεωργίου.
Απαντάμε στην επίθεση κυβέρνησης-ΕΕ-κεφαλαίου και εργατοπατέρων με ένταση της δράσης σε κάθε χώρο δουλειάς.
Αποδυναμώνουμε το πολιτικό, αλλά και το συνδικαλιστικό προσωπικό της πλουτοκρατίας σε ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚ Πάτρας.
Καμιά ανοχή σε αυτούς που συνυπέγραψαν τα μνημόνια συνεργασίας με του βιομήχανους πανελλαδικά και τοπικά.
Καμιά εμπιστοσύνη στη ξεπουλημένη πλειοψηφία του ΕΚ που έχει πάρει όσκαρ ηθοποιίας, καθώς την ώρα που οργανώνει την απεργοσπασία και εξυμνεί την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, χύνει κροκοδείλια δάκρυα δήθεν για τα μέτρα!
«Ήρθαν ντυμένοι φίλοι, αμέτρητες φορές οι εχθροί μου».
Στήριξε το ταξικό σου μετερίζι.
Δυνάμωσε το ΠΑΜΕ.
Καμιά σχέση δεν έχουν οι εργάτες με τα μπουμπούκια του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, τους «Καραγεωργόπουλους» της ΓΣΕΕ και του ΕΚ Πάτρας που έχουν κάνει τον συνδικαλισμό επιχείρηση, εφαρμόζοντας τα μνημόνια της κυβέρνησης πολύ πριν τα νομοθετήσει η ίδια.
Η καταδίκη των δοσίλογων της εργατικής τάξης είναι προϋπόθεση για την ορμητική ανάπτυξη της λαϊκής πάλης, για το σάρωμα των αντιλαϊκών μέτρων και της εξουσίας του κεφαλαίου.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ

Όλοι από τα χαράματα στις απεργιακές φρουρές για να περιφρουρήσουμε τη απεργία. Προειδοποιούμε την μεγαλοεπιχειρηματίες της πόλης να μην τολμήσουν να αγγίξουν ούτε τρίχα απεργού. Προειδοποιούμε τους κυβερνητικούς «συνδικαλιστές» του ΕΚ Πάτρας, να μην επιχειρήσουν ξανά να στήσουν απεργοσπαστικό μηχανισμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου