ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 23 ΙΟΥΝΗ

22.6.10

Τα μέσα μαζικής ανυποληψίας, τα κανάλια της πλουτοκρατίας συνεχίζουν συστηματικά να θάβουν την απεργία που προκήρυξε το ΠΑΜΕ για τις 23 Ιούνη.
Ορισμένα από αυτά συνεχίζουν να αναπαράγουν την κυβερνητική προπαγάνδα ενάντια στο ΠΑΜΕ, χωρίς ποτέ όμως να δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις του.
Δεν χρειάζεται καμιά απάντηση.
Έχει ήδη δοθεί από την μαζική λαϊκή συμμετοχή στις λαϊκές κινητοποιήσεις που μόνο το ΠΑΜΕ οργανώνει.
Κάποιοι λίγοι βολεμένοι «δημοσιογραφίσκοι» που ρίχνουν χολή ενάντια στο λαό που αγωνίζεται και στην πρωτοπορία του, στο ΠΑΜΕ, επέλεξαν να συνταχθούν με το αντιδραστικό μαύρο μέτωπο κυβέρνησης-ΕΕ-εργατοπατέρων.
Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.
Τα συμφέροντα τους είναι σε τελείως αντίθετη κατεύθυνση με τα συμφέροντα των απολυμένων, με τους μισθούς πείνας και τη στρατιά των ανασφάλιστων ομήρων που εργάζονται με μεσαιωνικές εργασιακές σχέσεις στα κανάλια και τις εφημερίδες. Τα συμφέροντα των «βολεμένων» είναι μαζί με τους μεγαλοϊδιοκτήτες, μαζί με τους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ και του ΕΚ Πάτρας.
Αυτοί είναι ικανοί να δεχτούν κάθε εξευτελισμό, κάθε απαίτηση των αφεντικών τους.
Καλούμε τους εργαζόμενους στα μέσα «ενημέρωσης» να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι. Να γυρίσουν την πλάτη στους απολογητές της δημοτικής αρχής και της κυβέρνησης.
Να συνταχθούν με τη μεγάλη λαϊκή συμμαχία που θα σαρώσει τα μέτρα της κυβέρνησης, και την εξουσία του κεφαλαίου. Να μην δεχτούν να υπηρετήσουν τη συκοφαντία, το ψέμα, τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και την προπαγάνδα του κεφαλαίου σε βάρος των εργαζομένων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου