Σχόλιο της Γραμματείας Πάτρας για τη συνεδρίαση της διοίκησης του κυβερνητικού κι εργοδοτικού «Εργατικού» κέντρου της Πάτρας.

24.6.10

Επιβεβαιώθηκε και πάλι η σαπίλα, η σήψη και η διαφθορά, στην οποία έχει κυλίσει ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός.
Η πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ στη διοίκησε του ΕΚ Πάτρας, με τις πλάτες της ΔΑΚΕ, αλλά και του ΣΕΑΜ, «έβγαλε λάδι» τον ομοτράπεζό τους Καραγεωργόπουλο.
Δίκαια πλέον μπορούν οι εργαζόμενοι να τους φωνάζουν όλους μαζί «Καραγεωργόπουλους», ένα όνομα συνώνυμο του επιχειρηματικού συνδικαλισμού.
Τους παραδίδουμε στη χλεύη της εργατικής τάξης της πόλης μας. Τέτοια μπουμπούκια γεννά η αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ.
Καλούμε κάθε τίμιο συνδικαλιστή, να βγάλει έγκαιρα συμπεράσματα και να διαχωρίσει την θέση του από τον μηχανισμό της συναλλαγής και της ρεμούλας που κατοικοεδρεύει στο κτίριο της Οδού Κολοκοτρώνη.
Έτσι κι αλλιώς οι εργαζόμενοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη.
Έπειτα από το καζίνο, και στους δασκάλους, αλλά και στους φαρμακουπάλληλους στις πρόσφατες αρχαιρεσίες, οι «Καραγεωργόπουλοι» έπαθαν στραπάτσο.
Το μεγαλύτερο χαστούκι όμως το τρώνε σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση όπου μόλις και μετά βίας κάνουν συγκεντρώσεις με την ευγενική χορηγία του Φούρα, της κυρία Μπίρμπα και των φοιτητικών μπλοκ του Σύριζα και της ΚΟΕ.
Συστράτευση με το ΠΑΜΕ για την ανατροπή της μαύρης συμμαχίας κυβέρνησης-κεφαλαίου-εργατοπατέρων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου