ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

28.6.10
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για την επίθεση με γκαζάκια εναντίον στελέχους του ΠΑΜΕ

Επίθεση με γκαζάκια δέχτηκε στην οικία του, τα ξημερώματα της Δευτέρας 28/6, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος. Η επίθεση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα που διαμορφώνεται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα και στόχο έχει το λαϊκό κίνημα και το ΠΑΜΕ. Φερέφωνα της εργοδοσίας και των εφοπλιστών, ορισμένοι μεγαλοδημοσιογραφοι και ανώνυμα blogs, στοχοποιούν και επιτίθενται στο ΠΑΜΕ με κάθε τρόπο. Έφτασαν στο σημείο στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” να κυκλώσουν σε φωτογραφία και να στοχοποιήσουν με ασφαλίτικη τακτική στελέχη του ΠΑΜΕ, από την τελευταία απεργιακή συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά.Σε μια περίοδο που οι αγώνες της εργατικής τάξης οξύνονται και δυναμώνουν, είναι πάρα πολλοί οι φανεροί και σκοτεινοί κύκλοι που κινητοποιούνται ώστε να καμφθεί η αγωνιστική διάθεση απέναντι στα μέτρα και τις πολιτικές που επιβάλλει η κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η εργοδοσία.
Γνωρίζουμε ότι η δράση και η φωνή του ΠΑΜΕ τους ενοχλούν. Κάνουμε ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση πως τέτοιες επιθέσεις και ενέργειες δε μας τρομοκρατούν, δε μας φοβίζουν. Θα συνεχίσουμε ανυποχώρητα και με ένταση την πάλη απέναντι στην επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα, ώστε ο λαός, με μαζικούς όρους, να αντιδράσει στις αρνητικές εξελίξεις που έρχονται.
Απέναντι σε τέτοια φαινόμενα, η πιο καλή απάντηση είναι η μαζική, μαχητική και αποφασιστική συμμετοχή όλων των εργαζόμενων και της νεολαίας, στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στις 29/6, σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα στο Σύνταγμα στις 11 το πρωϊ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου