Συνδικάτο Μετάλλου

11.6.10
Το Συνδικάτο Μετάλλου καταδικάζει τις ανήθικες πολιτικές και συνδικαλιστικές πρακτικές του συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ στη ΓΣΕΕ και στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, του κ. Καραγεωργόπουλου.
Δεν φτάνει που ο κύριος αυτός είχε κάνει το συνδικαλισμό επιχείρηση, φτιάχνοντας ιδιωτικό ασφαλιστικό ταμείο πριν ακόμα το ζητήσει το ΔΝΤ και τζογάροντας τα χρήματα των εργαζομένων, συμμετέχοντας σε εταιρεία πιστοποίησης για εργαζόμενους που θα έπιαναν δουλειά στο καζίνο και προσπαθώντας να αλλάξει το καταστατικό της ομοσπονδίας που ελέγχει και να την μετατρέψει σε κερδοφόρα ανώνυμη επιχείρηση που θα μπορεί να ιδρύει εμπορικούς, καταναλωτικούς και οικοδομικούς συνεταιρισμούς.
Πλέον παραδέχεται ότι μεσολάβησε σε μαύρες οικονομικές διαδρομές, μαζί με το δικηγόρο του (τον γνωστό δικηγόρο που «υπερασπίστηκε» και την εργοδοσία του Μανιατόπουλου που παράνομα απέλυσε τον αντιπρόεδρο του Συνδικάτου μετάλλου), στον οποίο εξασφάλιζε και παχυλή αμοιβή, αφού αρνιόταν να δεχτεί την μείωση του ποσοστού του.
Από τη δράση του εγείρει σοβαρό ζήτημα συνδικαλιστικής ηθικής. Το Συνδικάτο Μετάλλου απαιτεί από την πλειοψηφία της διοίκησης του Ε.Κ.Π. να πάρει θέση και άμεσα να καθαιρέσει τον συγκεκριμένο «συνδικαλιστή».
Καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της Πάτρας να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να μην επιτρέψουν το κουκούλωμα της υπόθεσης που επιχειρείται από κύκλους του ΠΑΣΟΚ και τα Μ.Μ.Ε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου