Δελτίο τύπου για τις προβοκατόρικες δηλώσεις του αντιδημάρχου του ΠΑΣΟΚ Δεμαρτίνου, σε βάρος των κατοίκων που παλεύουν για να κλείσει η τοξική βόμβα της Ξερόλακας.

9.6.10
Στον γνωστό ρόλο του προβοκάτορα, όπως κάνει πάντα σε βάρος των λαϊκών κινητοποιήσεων επιδίδεται ο κύριος Δεμαρτίνος.
Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται δίκαια.
Η κινητοποίησή τους έχει την υποστήριξη των εργαζόμενων της πόλης μας, για να κλείσει άμεσα η τοξική βόμβα που δημιούργησε στην περιοχή η δημοτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ, με την στήριξη της ΝΔ και του ΣΥΝ-Σύριζα.
Αυτοί είναι υπεύθυνοι για την υπερκορεσμένη εστία μόλυνσης που απειλεί συνολικά την πόλη. Επιδιώκουν και μέσα από την διαχείριση των απορριμμάτων να δώσουν νέα προνόμια και πεδίο κερδοφορίας στους κεφαλαιοκράτες.
Οι ίδιοι που ληστεύουν τους Πατρινούς με τα υπέρογκα δημοτικά τέλη και τα πρόστιμα, οι ίδιοι που μας έφεραν τον «πολιτισμό» της μαστούρας και του σωματεμπορίου με τις άθλιες εκδηλώσεις των Χαρλεάδων, είναι υπεύθυνοι για το πνίξιμο της Πάτρας στα σκουπίδια, από γη, αέρα και υδροφόρο ορίζοντα.
Οι δηλώσεις του αντιδημάρχου εκφράζουν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, τον δήμαρχο και το Νομάρχη. Οι «πλάτες τους» βρίσκονται στα επιχειρηματικά συμφέροντα που κερδίζουν από την πολιτική που ασκεί η δημοτική και νομαρχιακή πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή μας.
Απάντηση είναι η κλιμάκωση του αγώνα και η μαζική καταδίκη και αποδυνάμωση σε κάθε ευκαιρία, του πολιτικού και συνδικαλιστικού προσωπικού του κεφαλαίου, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΝ-Σύριζα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου