Δελτίο τύπου για τις επιχειρηματικές και αντεργατικές μεθοδεύσεις του ανεκδιήγητου Καραγεωργόπουλου

8.6.10
Δελτίο τύπου για τις επιχειρηματικές και αντεργατικές μεθοδεύσεις του ανεκδιήγητου Καραγεωργόπουλου

Το «νέο» καταστατικό που προτείνουν οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ στην ΟΕΣΙΚ (Ομοσπονδία Επιχειρησιακών σωματείων καζίνο), δείχνει τη κατρακύλα του κυβερνητικού κι εργοδοτικού συνδικαλισμού.
Ούτε λίγο-ούτε πολύ, ο Καραγεωργόπουλος και οι ομοϊδεάτες του, προτείνουν να υιοθετήσει και καταστατικά η Ομοσπονδία, τις επαγγελματικές-επιχειρηματικές φιλοδοξίες τους.
Συγκεκριμένα προτείνει στην Ομοσπονδία, εκτός από την ίδρυση ιδιωτικών, ανταποδοτικών ταμείων ασφάλισης-με την οποία βάζει πλάτη στα κυβερνητικά σχέδια πλήρους ιδιωτικοποίησης της κοινωνικής ασφάλισης-προτείνει την «ίδρυση και ενίσχυση προμηθευτικών, καταναλωτικών, παραγωγικών και οικοδομικών συνεταιρισμών…. Για τους εργαζόμενους»!!
Αυτό είναι το «όνειρο» του Καραγεωργόπουλου και των σύγχρονων εργατοπατέρων. Συνδικαλισμός και μπίζνες, στο όνομα των εργαζομένων και προπαντός με τις εισφορές των εργαζομένων.
Τέτοιους επιχειρηματίες-συνδικαλιστές θρέφει το ΠΑΣΟΚ.
Τέτοιους επίδοξους «μάνατζερ» στηρίζουν οι στυλοβάτες του ΠΑΣΟΚ στο εργατικό κίνημα. Με αυτούς κάνουν συμμαχία τα στελέχη της ΚΟΕ, του Σύριζα και του ΣΕΑΜ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου