7.1.11
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ καταγγέλλει στους εργαζόμενους και στο λαό της Πάτρας την επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Τάσου Καλού. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο που «άγνωστοι» καίνε το αυτοκίνητό του, με στόχο την οικονομική εξόντωση και την τρομοκράτησή του.
Φαίνεται πως κυκλώματα που δρουν στο σκοτάδι έχουν βάλει στο στόχαστρο δημοσιογράφους κι εργαζόμενους στον τύπο με επιδίωξη την φίμωση και τον απόλυτο έλεγχο των τοπικών ΜΜΕ.
Καλούμε τα σωματεία και τους φορείς του μαζικού λαϊκού κινήματος να καταδικάσουν απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον Τάσο Καλό.
Να απαιτήσουν την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης.
Τέτοια φαινόμενα μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη ανυπότακτη στάση κάθε εργαζόμενου στα ΜΜΕ. Όταν κανένας δεν δέχεται να υποκύψει στους εκβιασμούς, τότε αφοπλίζονται οι εκβιαστές και καταρρέουν τα σχέδια τους.
Καλούμε όλους του δημοσιογράφους ανεξάρτητα από τις πολιτικές ή άλλες διαφωνίες που μπορεί να έχουν με το ΠΑΜΕ, να συμβάλουν ώστε να αποκαλυφθούν τα κυκλώματα που επιδιώκουν τον απόλυτο έλεγχο και την χειραγώγηση του λαού. Να βγουν στο φως οι πολιτικοί και ηθικοί αυτουργοί οι οποίοι κρύβονται πίσω από τις κουκούλες που δρουν στο σκοτάδι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου