Άνοιγμα των ταμείων στο νοσοκομείο 409.

28.1.11
Συνέχεια είχαμε σήμερα στις πρωτοβουλίες που παίρνει η επιτροπή αγώνα υγείας πρόνοιας του ΠΑΜΕ ενάντια στο νέο χαράτσι των 5 ευρώ, με κινητοποίηση και άνοιγμα των ταμείων στο νοσοκομείο 409 με τους ασθενείς να περνούν στα ιατρεία και τις εξετάσεις χωρίς να πληρώσουν, ενώ αντίστοιχη πρωτοβουλία και κινητοποίηση είχαμε την περασμένη Τρίτη και στο νοσοκομείο του Αιγίου.

Καταγγέλουμε για μια ακόμα φορά στο λαό της Πάτρας την απαράδεκτη στάση του διοικητή-μάνατζερ του νοσοκομείου κ. Σ. Παπαδιονυσίου, που πιστός στις πολιτικές που εφαρμόζει το κόμμα του έσπευσε να δηλώσει τη νομιμοφροσύνη του, να καταγγείλει την κινητοποίηση και να απειλήσει με μηνύσεις. Ο «κύριος» Παπαδιονυσίου που ανταμείφθηκε για τις «υπηρεσίες» του από την κυβέρνηση με τη θέση του διευθυντή, έχει διατελέσει πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο και είναι ένα ακόμα από τα πολλά «φιντάνια» της ΠΑΣΚΕ και του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Το εργατικό και λαϊκό κίνημα θα συνεχίσουν τους αγώνες τους το επόμενο διάστημα για δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους, για κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στο χώρο της υγείας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου