4.1.11
ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ-ΛΑΟΣ (ΔΗΜΑΡΑΣ), ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
Καμιά ανοχή. Αντεπίθεση τώρα.

Δεν πρόλαβε να ζεστάνει τις καρέκλες της η νέα δημοτική αρχή και εγκαινιάζει την θητεία της με απολύσεις εργαζομένων. Δημοτικός Σύμβουλος μάλιστα, στενός συνεργάτης του Δημάρχου και στέλεχος του ΣΥΝ/ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προκαλώντας το σύνολο της εργατικής τάξης δηλώνει ότι «ο Δήμος δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα».
Τους προειδοποιούμε. Αν συνεχίσουν έτσι, Θα φύγουν νύχτα!
Οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι στην Πάτρα δεν πρόκειται να ανεχτούμε για πολύ μια χούφτα καλοπληρωμένα παράσιτα που στρογγυλοκάθονται προσωρινά στις καρέκλες της δημοτικής αρχής, ξοφλώντας γραμμάτια στην τοπική πλουτοκρατία και στα μονοπώλια.
Ναι, ο δήμος δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και Ανώνυμη εταιρεία για να συνεχίζουν οι «Κατσικοδημαράδες» να ταΐζουν τους μεγαλοεπιχειρηματίες της περιοχής με τα χρήματα των ανέργων και των εργαζομένων.

Επιβεβαιώθηκε γρήγορα η θέση του ΠΑΜΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης που προειδοποιούσαμε προεκλογικά για τον επικίνδυνο για τα λαϊκά στρώματα ρόλο, του κυρίου Δημαρά και της φιλοκυβερνητικής του ομάδας.

Απαιτούμε
(χωρίς τα γνωστά ήξεις αφήξεις του κυρίου Δημαρά και της «παρέας» του):
-Άμεσα την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων του δήμου της Πάτρας. Την άμεση μονιμοποίηση των μουσικών της μπάντας. Τέλος στην ομηρία.
-Καμία απόλυση δημοτικού υπαλλήλου, μόνιμου ή συμβασιούχου.
-Προσλήψεις μαζικά, ανέργων οικοδόμων σε όλα τα έργα που έχει παραχωρήσει ο δήμος σε μεγαλοεργολάβους.
-Πάγωμα τώρα-χωρίς δεύτερη κουβέντα-όλων των δημοτικών τελών για εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ.
-Πάγωμα των δημοτικών τελών που εισπράττονται μέσω της ΔΕΗ και λεηλατούν τα εισοδήματα μας.
-Ακύρωση τώρα όλων των προστίμων για παραβάσεις στάθμευσης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου