Κινητοποίηση στη ΔΕΥΑΠ

27.1.11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Άμεση απάντηση δόθηκε σήμερα στον κύριο Κοντοέ, πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ και στέλεχος του ΣΥΝ, με κινητοποίηση από το ΠΑΜΕ και το Συνδικάτο Οικοδόμων, μετά τις διακοπές νερού που πραγματοποιήθηκαν με τις ευλογίες της «νέας» δημοτικής αρχής του κυρίου Δημαρά, και της κυβέρνησης, σε δεκάδες οικογένειες ανέργων χθες το πρωί, παρόλο που ο κ. Δημαράς μόλις τη περασμένη Δευτέρα, μπροστά στις αντιπροσωπείες του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΕΒΕ που οργάνωσαν διαμαρτυρία στο δημαρχείο, «ορκιζόταν» ότι δεν πρόκειται να κόψει το νερό σε ανέργους!!

Ο κ. Κοντοές δήλωσε πίστη στη νομιμότητα και την πολιτική κυβέρνησης, δηλώνοντας πως είναι διατεθειμένος να εφαρμόσει το νόμο και να συνεχίσει τις διακοπές νερών. Το ΠΑΜΕ είχε προειδοποιήσει και προειδοποιεί ξανά πως τα λαϊκά στρώματα τίποτε διαφορετικό δεν μπορούν να περιμένουν από τον κύριο Δημαρά και τη φιλοκυβερνητική του ομάδα. Είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, συνεχίζουν το «έργο» Φούρα-Μπακαλάρου.

Ο δήμαρχος, ήταν μέλος της επιτροπής εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ, είχε δώσει «σκληρές μάχες» για να εφαρμόσει το ΠΑΣΟΚ το πρόγραμμα του από κυβερνητικές θέσεις. Στο πρόγραμμά του περιέχονταν με σαφήνεια οι κατευθύνσεις για την περικοπή μισθών και συντάξεων, για την εμπορευματοποίηση κοινωνικών αγαθών, όπως και το νερό.

Καλούμε όσους συνάδελφους κόβεται το νερό από τη ΔΕΥΑΠ, να ενημερώσουν το ΠΑΜΕ. Τις επόμενες μέρες θα οργανώσουμε κινητοποιήσεις και θα επιβάλουμε στην πράξη την απαγόρευση της διακοπής παροχής νερού, σε ανέργους, απλήρωτους εργαζόμενους και χαμηλοσυνταξιούχους.



Πέμπτη 27 Γενάρη 2011,

Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου