Δέσμευση για την καταβολή των δεδουλευμένων απέσπασε αντιπροσωπεία του Συνδικάτου οικοδόμων κι εργάτες στην Ολυμπία οδό, από τον Γάλλο εκπρόσωπο της κ

21.1.11
Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ και του συνδικάτου μαζί με εργαζόμενους σε εργολαβία, οι οποίοι ήταν μήνες απλήρωτοι, απέσπασαν δέσμευση από τον Γάλλο εκπρόσωπο της κοινοπραξίας για καταβολή των δεδουλευμένων τους την Δευτέρα.
Η αντιπροσωπεία του Συνδικάτου προειδοποίησε τον εκπρόσωπο των κατασκευαστικών μονοπωλίων που συνεργάζονται για την κατασκευή του έργου χωρίς να βάζουν δεκάρα, να σταματήσουν τις απολύσεις και τους εκβιασμούς σε βάρος των εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων που δουλεύουν στο έργο.Το Συνδικάτο και το ΠΑΜΕ βρίσκονται ήδη σε θέση μάχης απέναντι στην κυβέρνηση και στα κατασκευαστικά μονοπώλια.
Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη.
Όλοι στη πλατιά σύσκεψη που οργανώνουν από κοινού το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, η ΟΓΕ την Τετάρτη 2/2 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του ΜΛΤ στην πλατεία Γεωργίου.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 10 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου