Να μην περάσει η δίωξη...

11.1.11
Η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη πολιτική δίωξη του στελέχους του ΠΑΜΕ και της Κομμουνιστικής Νεολαίας Θανάση Πάνου, με την κατηγορία της φθοράς, για τη συγγραφή συνθημάτων στην εθνική οδό.
Η συγκεκριμένη δίωξη δεν είναι μεμονωμένο γεγονός. Είναι φανερό πως αυτό που ενόχλησε την ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ και την εισαγγελία Κορίνθου ήταν το περιεχόμενο των συνθημάτων που καλούσαν τους εργαζόμενους να ξεσηκωθούν ενάντια στα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης.
Είναι στο πλαίσιο του ανελέητου πόλεμου που έχουν εξαπολύσει το μαύρο μπλοκ κυβέρνησης-ΕΕ-πλουτοκρατίας για να καταργήσουν κάθε εργατικό δικαίωμα και κατάκτηση, να ρίξουν όσο πιο χαμηλά γίνεται τους μισθούς, τα μεροκάματα και τα στοιχειώδη κοινωνικά δικαιώματα σε Ασφάλιση, συντάξεις, Υγεία, Πρόνοια.
Η γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ καλεί σε επαγρύπνηση και συσπείρωση ενάντια σε κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης πολιτικής δραστηριότητας, ειδικά στις σημερινές συνθήκες που θα οξύνεται ακόμα περισσότερο η επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού. Καλούμε τους εργαζόμενους και τα ταξικά συνδικάτα της πόλης μας να καταδικάσουν την πολιτική δίωξη του συναδέλφου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου