22.11.10
Δελτίο τύπου για την προπηλακισμό της συνδικαλίστριας του ΠΑΜΕ Νάνσυ Αγγελακοπούλου από συνυποψήφιο του Χατζηλάμπρου στο νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα.

Δεν φτάνει που το δίδυμο ΠΑΣΟΚ-ΚΟΕ (Πετρόπουλος-Χατζηλάμπρου), στο νοσοκομείο του Αγ. Αντρέα αρνήθηκε να στηρίξει τον δίκαιο αγώνα των καθαριστριών και του ΠΑΜΕ.
Δεν φτάνει που τόσα χρόνια το δίδυμο ΠΑΣΟΚ-ΚΟΕ αρνούνταν πεισματικά να εντάξουν στην δύναμη των σωματείων, τους συνάδελφους εργαζόμενους των νοσοκομείων που δεν έχουν μόνιμη σχέση εργασίας, αφήνοντας ακάλυπτες τις συναδέλφισσες, παρά τις προτάσεις των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.
Έφτασαν στο σημείο να προπηλακίσουν την συναδέλφισσα Νάνσυ Αγγελακοπούλου, συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ που πρωτοστάτησε στην κινητοποίηση μαζί με τις απλήρωτες καθαρίστριες.
Συγκεκριμένα ο Πολυκανδριώτης Βαγγέλης, υποψήφιος με την ΚΟΕ και τον Χατζηλάμπρου στο νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα, επιτέθηκε με ευθείες απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα και βρισιές.
Ο «κύριος» αυτός που κάνει τον καμπόσο σε συναδέλφισσες ενοχλήθηκε από την δράση του ΠΑΜΕ και της Νάνσυς Αγγελακοπούλου.
Ενοχλήθηκε γιατί αποκαλύφθηκε το αίσχος της συμμαχίας Πετρόπουλου-Χατζηλάμπρου που κάνανε τις πλάτες στο δουλεμπορικό γραφείο, αφού αρνήθηκαν ακόμα και τη συνεδρίαση του ΔΣ.
Ενοχλήθηκε γιατί το ΠΑΜΕ συστηματικά αποκαλύπτει τις πομπές, του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού και των βαστάζων του, την ομάδα ΚΟΕ-Χατζηλάμπρου.
Είναι επικίνδυνοι για την εργατική τάξη.
Τώρα είναι ώρα να παραμερίσουμε το συνδικαλιστικό προσωπικό του κεφαλαίου.
Να ισχυροποιήσουμε παντού το ΠΑΜΕ.
Παίρνουμε την υπόθεση της πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας στις 15 Δεκέμβρη στα δικά μας χέρια, διαχωρισμένοι από τους εργατοπατέρες ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΚ Πάτρας.
ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου