24.11.10
Σαν τα ποντίκια εγκαταλείπουν το καράβι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Μετά τον «κοπανατζή» Καραγεωργόπουλο, στέλεχος της ΓΣΕΕ και μέλος της Διοίκησης του ΕΚ Πάτρας, ήρθε η σειρά της γνωστής, για τα αντεργατικά της κατορθώματα, Τασίας Κυριακοπούλου.
Η Πρόεδρος του ΔΣ εργαζομένων του σωματείου του δήμου, αποφάσισε(!) χθες πως δεν υπάρχει απαρτία στην Γενική συνέλευση και την «κοπάνησε» τρέχοντας!
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αφού πρώτα χαιρέτησαν τις απολύσεις των συμβασιούχων, κάλυψαν πλήρως της λεηλασία μισθών και συντάξεων, την αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, αφού καλλιέργησαν την ανοχή και την αποδοχή των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων, τώρα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να υπονομεύσουν και να ναρκοθετήσουν τους αγώνες.
Καμιά εμπιστοσύνη στους εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ και τα δεκανίκια τους.
Επιτροπές Αγώνα του ΠΑΜΕ παντού.
Στηρίζουμε το νέο κλαδικό συνδικάτο που συνενώνει όλους τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ νομού Αχαΐας, ανεξάρτητα από το αν είναι μόνιμοι, συμβασιούχοι, ή με μπλοκάκι.
Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας που οργανώνει το ΠΑΜΕ στις 15 Δεκέμβρη και συναντιόμαστε στην μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση της εργατικής τάξης, των αυτοαπασχολουμένων, της νεολαίας, στην Πλατεία Γεωργίου στις 11 το πρωί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου