25.11.10
ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ:
Έλα μαζί μας
Για να καταργηθεί η περαίωση.
Να χτίσουμε μέτωπο αγώνα, μαζί με την εργατική τάξη, ενάντια στην επίθεση των μονοπωλίων, του πολιτικού και συνδικαλιστικού τους προσωπικού.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΔΕΚΕΜΒΡΗ 7 μμ
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ (Ακτή Δυμαίων 28 1ος όροφος)

Το τελευταίο διάστημα χιλιάδες μικροί αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματοβιοτέχνες- έμποροι και αυτοκινητιστές εκβιάζονται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έχουν να κάνουν με το φοροεισπρακτικό μηχανισμό.
Την ίδια κατάσταση αντιμετωπίζουν και χιλιάδες μηχανικοί, λογιστές, ασφαλιστικοί πράκτορες, δικηγόροι, καλλιτέχνες κλπ., που εργάζονται με δελτία παροχής υπηρεσιών. Ένα μεγάλο μέρος από αυτούς, στην ουσία είναι εργαζόμενοι με εξαρτημένη σχέση εργασίας. Όλοι οι παραπάνω λαμβάνουν σημειώματα για να ενταχθούν στην περαίωση και να καταβάλουν υπέρογκα ποσά.
Η κυβέρνηση, στέλνει φακέλους που περιέχουν όχι τις γνωστές "στράκα-στρούκες" των "γνωστών - αγνώστων", αλλά πραγματικές "βόμβες" για τους σκληρά δοκιμαζόμενους μικροεπαγγελματίες και εργαζόμενους που λόγω των αλλεπάλληλων αντιλαϊκών μέτρων από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, του ΔΝΤ και της τρόικας βρίσκονται σε δεινή θέση.
Η τρομοκράτηση αυτή με τον μπαμπούλα της εφορίας δεν πρέπει να περάσει. Θεωρούμε ότι με συντονισμένη δράση και κοινές θέσεις μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και αυτή την επίθεση στο εισόδημά μας, αλλά και τα νέα μέτρα που ετοιμάζουν.
Η κυβέρνηση και τα μονοπώλια έχουν αποφασίσει να πτωχεύσουμε εμείς και ο λαός για να σωθεί η δική τους κερδοφορία.
Να μην αφήσουμε να μας καταντήσουν ζητιάνους. Έχουμε την δύναμη. Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Αποδυναμώνοντας τους πολιτικούς και συνδικαλιστικούς υπηρέτες των μονοπωλίων. Ισχυροποιώντας την ΠΑΣΕΒΕ και το ΠΑΜΕ.
Ενώνοντας τη φωνή μας με την εργατική τάξη, την φτωχομεσαίας αγροτιά, τη νεολαία που πλήττεται από την αντιλαϊκή πολιτική.

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου