Σχόλιο της Γραμματείας Πάτρας του ΠΑΜΕ

19.11.10
Σχόλιο της Γραμματείας Πάτρας του ΠΑΜΕ

Η αποκάλυψη τοπικής εφημερίδας ότι όντως ο κύριος Δημαράς συμμετείχε στην πορεία που οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ στις 17 Νοέμβρη, μαζί με τα πλουσιόπαιδα που «παίζουνε» με τις πέτρες και τα ΜΑΤ στο παράρτημα, αναδεικνύει πόσο βαθιά είναι η σχέση αυτών των ομάδων με τους μηχανισμούς εξουσίας και με τους φορείς του συστήματος.
Τα συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι δήθεν «αντιεξουσιαστές», μαζί με τον δήμαρχο που στήριξε μερίδα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μαζί με τον ΣΥΝ, τον Κουβέλη και το Λάος, και η λεγόμενη «Ανταρσύα» πορεύτηκαν μαζί σε μια πορεία «τιμής» για το Πολυτεχνείο!!
Νωρίτερα στο πλαίσιο του «γιορτασμού» κάψανε μερικούς κάδους, πέταξαν πέτρες, στήσανε το σκηνικό που θα επέτρεπε την απόκρυψη της μεγαλειώδους εργατικής-λαικής διαδήλωσης που οργάνωσε το ΠΑΜΕ, καθώς και την κατασυκοφάντηση των μηνυμάτων της παλλαϊκής εξέγερσης του Νοέμβρη.
Πότε θα σταματήσει το τοπικό ΠΑΣΟΚ να στεγάζει με έξοδα των Πατρινών εργαζομένων το παρακράτος στο παράρτημα;
Ο τρόπος που έχουν χειριστεί το θέμα μερίδα κυρίως των τηλεοπτικών ΜΜΕ δείχνει εύλογα το ποιοι έχουν συμφέρον από την ενθάρρυνση και την υπερπροβολή αυτών των ομάδων, ως αντίβαρο στη δράση του ταξικού εργατικού κινήματος.
Η ένοχη σιωπή τους για την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ και η συνειδητή προσπάθεια να δημιουργηθούν συγχύσεις εμπλέκοντας στα στημένα επεισόδια και την πορεία του ΠΑΜΕ, έχει στόχο να δημιουργήσει εντυπώσεις και να θολώσει τα νερά, να φοβίσει και να τρομοκρατήσει.
Περιμένουμε από τους αρμόδιους έστω και τώρα να επανορθώσουν.
Το ΠΑΜΕ έτσι κι αλλιώς θα ενημερώσει την εργατική και το λαό, με πλατιά καμπάνια, αποκαλύπτοντας τους μηχανισμούς που οργανώνουν, στηρίζουν και εκτρέφουν το αυγό του φιδιού μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο, τη Γεροκοστωπούλου και το Παράρτημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου