23.11.10
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ-ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΓΣΕΕ- «ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕ!!

Ο κύριος Καραγεωργόπουλος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη ΓΣΕΕ, στο ΕΚ Πάτρας, και πρόεδρος του σωματείου στο Καζίνο του Ρίου ανακοίνωσε μία ακόμα απεργία-μαϊμού μέσω Ιντερνέτ!!
Την ημέρα της απεργίας όμως-για την οποία δεν έχει κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι-φρόντισε να την κοπανήσει!!!
Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο κύριος Καραγεωργόπουλος υπερασπίζεται ανοιχτά την εκ περιτροπής εργασίας και τα τρομοκρατικά διλλήματα του κεφαλαίου, έτσι ώστε να αποδεχτούν οι εργαζόμενοι εθελοντικά, μείωση μισθών και δικαιωμάτων.
Υπενθυμίζουμε ότι το ΔΣ του σωματείου έχει κάνει συνάντηση με την εταιρεία, όπου και ενημερώθηκε για τα σχέδια της να προχωρήσει σε ολική ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και απολύσεις.
Σχέδια που ενισχύονται από τη προδοτική στάση της ΓΣΕΕ και του ΕΚ Πάτρας που έχουν συμφωνήσει με το κεφάλαιο την επιβολή των αντεργατικών μέτρων στο όνομα της τόνωσης της «ανταγωνιστικότητας».
Σχέδια που φέρουν την υπογραφή των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη ΓΣΕΕ και στο ΕΚ Πάτρας στα διάφορα μνημόνια συνεργασίας που έχουν συμφωνήσει με τον ΣΕΒ κεντρικά και τον ΣΕΒ Δυτικής Ελλάδας.
Σχέδια σε βάρος των εργαζομένων που οργανώνονται από τους ομοϊδεάτες του κυρίου Καραγεωργόπουλου στην Κυβέρνηση και στο συνδικαλιστικό κίνημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου