22.11.10
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ-ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΓΣΕΕ-ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕ!!

Δεν έχει όριο η κατρακύλα του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού.
Ο κύριος Καραγεωργόπουλος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη ΓΣΕΕ, στο ΕΚ Πάτρας, και πρόεδρος του σωματείου στο Καζίνο του Ρίου ανακοίνωσε μία ακόμα απεργία-μαϊμού μέσω Ιντερνέτ!!
Την ημέρα της απεργίας όμως-για την οποία δεν έχει κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι-έχει κανονίσει να απουσιάζει στο εξωτερικό, όπως δήλωσε σε μέλη του ΔΣ!!!
Υπενθυμίζουμε ότι το ΔΣ του σωματείου έχει κάνει συνάντηση με την εταιρεία, όπου και ενημερώθηκε για τα σχέδια της να προχωρήσει σε ολική ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και απολύσεις.
Σχέδια που ενισχύονται από τη προδοτική στάση της ΓΣΕΕ και του ΕΚ Πάτρας που έχουν συμφωνήσει με το κεφάλαιο την επιβολή των αντεργατικών μέτρων στο όνομα της τόνωσης της «ανταγωνιστικότητας».
Σχέδια που φέρουν την υπογραφή των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη ΓΣΕΕ και στο ΕΚ Πάτρας στα διάφορα μνημόνια συνεργασίας που έχουν συμφωνήσει με τον ΣΕΒ κεντρικά και τον ΣΕΒ Δυτικής Ελλάδας.
Σχέδια σε βάρος των εργαζομένων που οργανώνονται από τους ομοϊδεάτες του κυρίου Καραγεωργόπουλου στην Κυβέρνηση και στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Τις επιδιώξεις της εργοδοσίας αποκάλυψε στους εργαζόμενους η Επιτροπή αγώνα του ΠΑΜΕ, καλώντας τους παράλληλα να πάρουν στα χέρια τους την επιτυχία της απεργίας, δίνοντας της περιεχόμενο σύγκρουσης με την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-κεφαλαίου-ΕΕ-εργατοπατέρων.
Η απάντηση του «λαγού» μέσω διαδικτύου και ο νέος εμετικός αντικομουνισμός στον οποίο επιδίδεται, απλά επιβεβαιώνουν την ένοχη σιωπή του για τις «διαβουλεύσεις» με την εταιρεία και την απροκάλυπτα πλέον προδοτική στάση του σε βάρος των εργαζομένων.
Το περιστατικό αυτό με τον «λαγό» της ΓΣΕΕ έρχεται ως συνέχεια της στάσης των συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ και της ΚΟΕ-Πετρόπουλου και Χατζηλάμπρου-στο νοσοκομείο του Αγ. Αντρέα που αρνήθηκαν ακόμα και να συνεδριάσουν το ΔΣ, για συμπαράσταση στις εργαζόμενες που πάλευαν μαζί με το ΠΑΜΕ για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Πάλη που στέφθηκε με επιτυχία παρά τις πλάτες των εργατοπατέρων στο δουλεμπορικό γραφείο και στην διοίκηση του νοσοκομείου.
Αποτελούν συνέχεια του στημένου πετροπόλεμου που οργάνωσαν για μια ακόμα φορά στην κοινή τους πορεία για το Πολυτεχνείο, προσφέροντας το αναγκαίο άλλοθι στην καταστολή, στον αυταρχισμό και στις παρακρατικές ομάδες που στεγάζει το ΠΑΣΟΚ στο Παράρτημα.
Είναι επικίνδυνοι για τη εργατική τάξη.
Τώρα, χωρίς καμία καθυστέρηση, πρέπει να παραμεριστεί ο εργοδοτικός κυβερνητικός συνδικαλισμός κα τα πρόθυμα δεκανίκια του, οι διάφορες «Κ»ΟΕ, ΣΕΑΜ, «Ανταρσύα», που στηρίζουν τους προδότες-λαγούς της εργατικής αριστοκρατίας, υπονομεύουν την ταξική ενότητα και την πάλη, αναγνωρίζουν το χρέος και δέχονται να κάνει θυσίες η εργατική τάξη στο όνομα της κρίσης, για να συνεχίζουν να αυγατίζουν τα κέρδη τους οι κεφαλαιοκράτες.
ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ.
ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ-ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ.
ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΝΔ-ΕΕ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ,
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου