24.11.10
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Είναι προκλητική η στήριξη που απολαμβάνει ο εργοδοτικός συνδικαλισμός και τα δεκανίκια του από τους ιδιοκτήτες των τοπικών ΜΜΕ.
Υπερπροβολή των εργατοπατέρων, οι οποίοι πλέον δεν μπορούν να κινητοποιήσουν ούτε τους εκλεγμένους τους. Θάψιμο της δράσης και των κινητοποιήσεων του ΠΑΜΕ.
Έτσι νομίζουν ότι μπορούν να αναστηλώσουν τα ερείπια του κυβερνητικού συνδικαλισμού και να δημιουργήσουν εμπόδια στην δράση του ΠΑΜΕ.
Οι ιδιοκτήτες των τοπικών ΜΜΕ ξεχνούν ότι αυτή η τακτική απαξιώνει αποκλειστικά τους ίδιους. Δεν έχουν διδαχτεί από το πρόσφατο παρελθόν.
Η δύναμη του ΠΑΜΕ είναι μέσα στους τόπους δουλειάς και στις εργατογειτονιές.
Αντλείται από τις μάχες που δίνει για την υπεράσπιση της λαϊκής οικογένειας από την φτώχεια και την εξαθλίωση στην οποία θέλουν να μας καταδικάσουν.
Τα στελέχη του, οι φίλοι, οι εργάτες και οι εργάτριες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι άνεργοι, που είναι η ψυχή και η καρδιά του ΠΑΜΕ έχουν πεισμώσει και δίνουν την μάχη με ακόμη μεγαλύτερη ορμή.
Δυναμώνουμε από τις μικρές καθημερινές νίκες που πετυχαίνουμε με την δράση μας.
-Τις επανασυνδέσεις του ρεύματος σε δεκάδες οικογένειες ανέργων.
-Την καταβολή των δεδουλευμένων στις καθαρίστριες του νοσοκομείου του Αγ. Ανδρέα.
-Την δικαίωση του Κυριάκου Ζαρουτιάδη και την μάχη για την επαναπρόσληψη του.
-Την επαναπρόσληψη του Κοζία.
-Την πετυχημένη περιφρούρηση της απεργίας των ναυτεργατών χθες τα χαράματα, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.
-Την αποκάλυψη των σχεδίων κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-εργοδοσίας Καζίνο-καραγεωργόπουλου για την επιβολή ελαστικών σχέσεων εργασίας και μείωσης μισθών στους εργαζόμενους.
-Την αποκάλυψη της σχέσης στοργής ΠΑΣΟΚ-ΚΟΕ (Πετρόπουλου-Χατζηλάμπρου), που κάλυπταν τα δουλεμπορικά γραφεία εργασίας. Αποκάλυψη που «ενόχλησε» τον τραμπούκο υποψήφιο του Χατζηλάμπρου, κάποιον Πολυκανδριώτη Βαγγέλη ο οποίος προπηλάκισε και απείλησε τη συναδέλφισσα και στέλεχος του ΠΑΜΕ Νάνσυ Αγγελακοπούλου.
-Την αποκάλυψη των κυκλωμάτων του παρακράτους που δρουν, με τις ευλογίες της δημοτικής πλειοψηφίας του ΠΑΣΟΚ, λερώνοντας τον ιστορικό χώρο του Παραρτήματος. -Την αποκάλυψη του στημένου πετροπόλεμου στην πορεία του ΠΑΣΟΚ και των «σύμμαχων δυνάμεων» του στο Πολυτεχνείο, που δίνει άλλοθι και επιχειρήματα στην κρατική βία και καταστολή.
Ένα θα τους πούμε.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Στις 15 του Δεκέμβρη όλοι στην απεργία και στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ, της ΠΑΣΥ, στις 11 το πρωί στην Πλατεία Γεωργίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου