ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

23.2.10

Δελτίο τύπου της Γραμματείας Πάτρας του ΠΑΜΕ για τους απεργοσπάστες-εργατοπατέρες Πετρόπουλο και Χατζηλάμπρου.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

Ούτε οι διορισμένοι εργοδοτικοί λακέδες της χούντας δεν είχαν πιάσει τόσο πάτο.
 Η συμμαχία ΠΑΣΟΚ-ΚΟΕ και οι εκπρόσωποι τους, αν έχουν τα κότσια, ας βγάλουν στο φως τις καταστάσεις μισθοδοσίας όλων των τελευταίων απεργιών, για να δει η εργατική τάξη της Πάτρας σε ποιους συνδικαλιστές έχουν κρατηθεί οι μισθοί από τις απεργίες.
Όλα τα άλλα κι ειδικά μετά από αρκετές ημέρες και μπόλικο μαγείρεμα είναι εκ του πονηρού!
Οι απειλές για μηνύσεις από τον κυβερνητικό κι εργοδοτικό «συνδικαλιστή» Πετρόπουλο πάνε μαζί με τα ανώνυμα τηλεφωνήματα σε στελέχη του ΠΑΜΕ για την δράση τους ενάντια στις απολύσεις στα Μάκρο και αλλού.
Η απλόχερη στήριξη της ΚΟΕ στον εργοδοτικό συνδικαλισμό, τα κοινά μπλοκ ΠΑΣΚΕ-ΚΟΕ στις «επίσημες, θεσμικές εκδηλώσεις» τους αποδεικνύουν έμπρακτα για τι είδους «μέτωπο» παλεύει ο απεργοσπάστης Χατζηλάμπρου και η παρέα του.
Είναι πρόκληση για το ταξικό εργατικό κίνημα η «απαίτηση» του κολαούζου των ξεπουλημένων πλειοψηφιών της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας για «δήλωση μετανοίας».
Η επίσημη απάντηση του Πανεργατικού Μετώπου είναι καταγεγραμμένη στο σύνθημα των διαδηλωτών: «Λαμόγια, απεργοσπάστες, εργατοπατέρες, οι εργάτες δεν είναι σαν κι εσάς τις λέρες» και θα επαναλαμβάνεται σε κάθε ευκαιρία.
Το ΠΑΜΕ δεν θα αφήσει σε χλωρό κλαρί τους δοσίλογους της εργατικής τάξης, τους σύγχρονους προδότες-κουκουλοφόρους, που αποτελούν το μακρύ χέρι του κράτους και της εργοδοσίας μέσα στους χώρους δουλειάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου