ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ

22.2.10
Χαιρετίζουμε τους φτωχομεσαίους αγρότες που αποφάσισαν να διαδηλώσουν με το ΠΑΜΕ στις 24/2 στην πλατεία Γεωργίου στις 11 το πρωί και καλούμε την εργατική τάξη, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία, να δώσουν μαζικό μαχητικό παρών και στην περιφρούρηση.
Είναι αλήθεια!
Στις 24/2 θα γίνουν δύο συγκεντρώσεις. Μία έναντια στον αντιλαϊκό τυφώνα και στις απολύσεις, και μία για να στηριχθούν τα αντεργατικά σχέδια.
Η μία, από δεκάδες ταξικά κλαδικά και εργοστασιακά συνδικάτα, από τις Επιτροπές Αγώνα του ΠΑΜΕ που έχουν στηθεί σε πολλούς χώρους δουλειάς κι αποτελούν τα κύτταρα ανασύνταξης και αντεπίθεσης του εργατικού κινήματος, με στόχο να χτιστεί φράγμα αντίστασης και ανατροπής της αντεργατικής πολιτικής.
Από τα χαράματα η Πάτρα θα παραδωθεί στις απεργιακές φρουρές του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.
Η συγκέντρωση που διοργανώνει το κυβερνητικό και εργοδοτικό ΕΚ είναι συγκέντρωση υποστήριξης των αντιλαικών μέτρων. Αποτελεί προσπάθεια χειραγώγησης κι ενσωμάτωσης της λαϊκής δυσαρέσκειας. Είναι προσπάθεια να βάλουν στο χέρι τους εργαζόμενους οι υπονομευτές των δικαιωμάτων τους.
Όσους και να φέρουν από το Αίγιο και τις γύρω περιοχές, η ουσία δεν αλλάζει.
Η καρδιά της αντίστασης και της αντεπίθεσης, η καρδιά της εργατικής τάξης, χτυπά στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ, ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ-ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΤΗ ΓΣΕΕ, ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ.

Η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου