Δελτίο τύπου της Γραμματείας Πάτρας του ΠΑΜΕ

12.2.10

Δελτίο τύπου της Γραμματείας Πάτρας του ΠΑΜΕ

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ SUPER B ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Καταγγέλουμε τους υπεύθηνους σύνταξης του δελτίου παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης των γεγονώτων του τηλεοπτικού σταθμού super B.

Αφού το συγκεκριμένο κανάλι έθαβε για δυο ολόκληρες εβδομάδες την κινητοποίηση των απεργών της «Μηχανικής», αφού εμφάνισε τον κύριο Σουβαλιώτη (γνωστό οργανωτή απεργοσπαστικών μηχανισμών σε όλα τα μεγάλα εργοτάξια της περιοχής), ως δήθεν εκπρόσωπο των εργαζομένων, αφού θάβει συστηματικά την δραστηριότητα του ΠΑΜΕ και του ταξικού εργατικού κινήματος, παρουσιάζοντας τους χιλιάδες εργάτες που διαδήλωσαν με το ΠΑΜΕ σαν συμμετέχοντες στην παρασυναγωγή των εργατοπατέρων της ΑΔΕΔΥ, σήμερα το μεσημέρι ξεπέρασε όλα τα όρια.

Εμφάνισε τον απεργοσπάστη Σουβαλιώτη-πρόεδρος του Σωματείου Χειριστών-ο οποίος ξεπούλησε τους εργαζόμενους στο φράγμα, ως δήθεν «πρόεδρο των εργαζομένων στο Φράγμα!!

Αυτό τον ξεπουλημένο υπάλληλο του Εμφιετζόγλου ο οποίος κάλεσε επανειλλημένως τους εργαζόμενους να σταματήσουν τον αγώνα, προτιμώντας τις «διαλογικές συζητήσεις με την εργοδοσία και τις συμφιλιωτικές συναντήσεις» κάνοντας τις πλάτες στον Εμφιετζόγλου και την κυβέρνηση που παραβιάζει ακόμα και τους δικούς της νόμους, τον εμφάνισαν ως δήθεν «πρόεδρο των εργαζομένων στο Φράγμα»!!

Εμφάνισε αυτόν που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια ως δήθεν εκπρόσωπό τους.

Παράλληλε απέκρυψε την ανακοίνωση του Συνδικάτου, κι έβγαλε λάδι κυβέρνηση, δήμαρχο, περιφερειάρχη για το γεγονός οτι έχουν την απόλυτη ευθήνη για την μη εφαρμογή του νόμου που προβλέπει την καταβολή των δεδουλευμένω με ευθήνη της κυβέρνησης.

Αυτά είναι τα «μέτρα» που λαμβάνει η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ ενάντια στο ΠΑΜΕ και την εργατική τάξη;

Εκστρατεία συκοφαντίας και παραπληροφόρησης;

Τι λένε για όλα αυτά οι ιδιοκτήτες του σταθμού;

Τα γνωρίσουν όλα αυτά και συμφωνούν;

Καλούμε τους εργαζόμενους και τους δημοσιογράφους του σταθμού να σηκώσουν ψηλα το κεφάλι.

Να υπηρετήσουν την αλήθεια και την ενημέρωση για το συμφέρον του λαού μας.

Να συνταχθούν μαζί με το ταξικό εργατικό κίνημα και το ΠΑΜΕ απέναντι στους κυβερνητικούς εργατοπατέρες που ξεπούλήσαν τους απολυμένους της «Ημέρας», κάνοντας τις πλάτες στον Καμπέρο.

Η απάντηση στους υπάλληλους της κυβέρνησης και της «Μηχανικής» που συντάσουν τα δελτία παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης των γεγονώτων στο super B, δώθηκε με τη 14ημερη απεργία που πολέμησε ο «εκλεκτός» καλεσμένος τους μαζί με το κυβερνητικό εργατικό κέντρο, τους κυβερνητικούς τοπικούς άρχοντες.

Απάντηση δώθηκε με τα τηλεφωνήματα εργαζομένων που κατείγγειλαν τη παραπλήροφόρηση. Οι υπέυθηνοι παρότι ζητούσαν «συγνώμη» δεν διόρθωσαν σε καμία στιγμή του δελτίου το «λάθος» τους.

Αρνήθηκαν να βγάλουν στον αέρα τους εργαζόμενους της «Μηχανικής» που πήραν τηλέφωνο για να καταγγείλουν την ενωρχηστρωμένη διαστρέβλωση και παραπληροφόρηση.

Αρνήθηκαν να βγάλουν τον Πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων κι εργαζομένων στις κατασκευές που πρωτοστάτησε καθημερινά στον αγώνα, οργάνωσε και καθοδήγησε τις μεγάλες απεργιακές κινητοποίησεις.

Ο Γκαιμπελισμός δεν θα μείνει χωρίς απάντηση.

12/2/2010, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΤΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου