ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

21.2.10
Καταγγέλουμε στην εργατική τάξη τους τρομοκρατικούς μηχανισμούς που στήνει το κεφάλαιο σε βάρος της εργατικής τάξης.

Χθες το βράδυ «κάποιοι» θρασύδειλοι-κρυμμένοι πίσω από την απόκρυψη στοιχείων- τηλεφώνησαν στον Αντώνη Ταβουλάρη, Υπεύθηνο της Γραμματείας Πάτρας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, απειλώντας το ταξικό εργατικό κίνημα και το ΠΑΜΕ «να μην τολμήσει να υποστηρίξει τον αγώνα των εργαζόμενων ενάντια στις απολύσεις στο Μάκρο».

Οι πολυεθνικές απολύουν και τρομοκρατούν. Ο μηχανισμός τρομοκράτησης της εργατικής τάξης στήνεται με τη συνενοχή της κυβέρνησης και του εργαοδοτικού συνδικαλισμού, γιατί το ΠΑΜΕ τους χαλάει τη σούπα της ταξικής συναίνεσης και υποταγής.

Αυτές οι ενέργειες δείχνουν τον φόβο και τον πανικό της πλουτοκρατίας μπροστά στην ανασύνταξη και στην αντεπίθεση του εργατικού κινήματος.

Τα στελέχη του ΠΑΜΕ δεν χαμπαριάζουν από απειλές. Το ταξικό εργατικό κίνημα θα τους ναγκάζει να πάρουν πίσω τις απολύσεις.

Οι εργάτες παράγουμε τον πλούτο. Εμείς έχουμε την δύναμη να μπλοκάρουμε και να αντρέψουμε την αντεργατική πολιτική κυβέρνησης-κεφαλαίου-ΕΕ και των κομμάτων που υποστηρίζουν τον Ευρωμονόδρομο.


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 6 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.


ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24/2 ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου