ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

16.5.11
Η επιχείρηση ΤΖΑΜΠΟ σε συνεργασία με το κεφάλαιο στο εμπόριο και όχι μόνο, χρησιμοποιώντας τους μηχανισμούς της εργοδοσίας, τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους, την δικαιοσύνη και την στήριξη της κυβέρνησης, συνεχίζει τη δράση της ενάντια στα συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες, προσπαθεί να ποινικοποιήσει τους αγώνες του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.
Στις 18 Μάη δικάζονται στα δικαστήρια της Πάτρας τα στελέχη του ΠΑΜΕ Χρήστος Τσαντής και Δημήτρης Χριστόπουλος, ύστερα από μήνυση της επιχείρησης «Τζάμπο» γιατί συμμετείχαν μαζί με εκατοντάδες εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο πολυκατάστημα της Πάτρας, στα πλαίσια πανελλαδικής κινητοποίησης για την απόλυση συνδικαλιστή.Η δίωξη αυτή είναι συνέχεια άλλων διώξεων ενάντια στο λαϊκό κίνημα και στους αγώνες των εργαζομένων και εντάσσεται στην οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια της κυβέρνησης, της ΕΕ και των εργοδοτών να καταπατήσουν κάθε δικαίωμα της εργατικής τάξης στην οργάνωση και συμμετοχή της στους αγώνες.
Η μεθόδευση αυτή, της επιχείρησης JUMBO, είναι πρόκληση κατά του ταξικού εργατικού κινήματος, κατά του συνόλου της εργατικής τάξης και θα πάρει αποφασιστική απάντηση. Αφορά όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους. Θέλουν να μας τρομοκρατήσουν, να μη σηκώνει κανείς κεφάλι.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/5 ΣΤΙΣ 9πμ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ , ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου