10.5.11
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ) ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ 100% ΑΝΑΠΗΡΙΑ.
ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ, ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙ.

Έπειτα από παράσταση διαμαρτυρίας που οργάνωσαν νωρίς το πρωί, αντιπροσωπεία της Γραμματείας Πάτρας του ΠΑΜΕ, ταξικών συνδικάτων, της λαϊκής επιτροπής προσφυγικών και της «Λαϊκής Συσπείρωσης», δεσμεύτηκε η διοίκηση της ΔΕΥΑΠ να επανατοποθετήσει τα ρολόγια του νερού και να επανασυνδέσει τις παροχές που είχε κόψει σε μία ανάπηρη και σε μία άνεργη γυναίκα.
Η διοίκηση της ΔΕΥΑΠ (ΣΥΝ-ΠΑΣΟΚ), δεν σεβάστηκε ούτε καν το γεγονός ότι η μία γυναίκα έχει 100% αναπηρία, είναι καρκινοπαθής, καρδιοπαθής και έχει κινητικά προβλήματα. Ζει με μια αναπηρική σύνταξη 480 ευρώ, από τα οποία τα 300 τα δίνει για την γυναίκα που την προσέχει.
Το περιστατικό αυτό έρχεται μετά από την καταγγελία του ΠΑΜΕ πριν κάποιες βδομάδες για αντίστοιχο κρούσμα από τη ΔΕΗ η οποία είχε κόψει το ρεύμα σε ηλικιωμένο ασθενή ο οποίος ζούσε με παροχή οξυγόνου, συσκευή που δουλεύει μόνο με ηλεκτρικό ρεύμα.
Δεν είναι τυχαία περιστατικά, ούτε αποτελούν μεμονωμένες περιπτώσεις που αφορούν τις τοπικές διοικήσεις της ΔΕΥΑΠ ή της ΔΕΗ στην Πάτρα.
Είναι αποτέλεσμα της βάρβαρης πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ-πλουτοκρατίας που στόχο έχει να πτωχεύσει ο λαός για να σωθεί η κερδοφορία του κεφαλαίου.
Αυτή η γραμμή οδηγεί στην εξαθλίωση του λαού και σε τέτοιες «δολοφονικές» ουσιαστικά απόπειρες σε βάρος ανάπηρων, ηλικιωμένων και ανέργων.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ.
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΑΝΤΡΕΑ,
ΚΑΙ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ-ΠΑΜΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου