Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Πάτρας

11.5.11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι εργαζόμενοι στην Solar Cells Hellas Group,

Η εργοδοσία με την προσπάθεια να αλλάξει τις συμβάσεις των εργαζομένων και να τους μετακινήσει από το ένα εργοστάσιο της στο άλλο επιχειρεί να βάλει εμπόδια και να δυσκολέψει την οργάνωση της πάλης μας, την οργάνωση των εργαζόμενων στο «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ SOLAR CELLS HELLAS GROUP ΒΙ-ΠΕ ΠΑΤΡΩΝ».

Σήμερα 11/05/2011, ημέρα πανελλαδικής απεργίας, με εκβιαστικό τρόπο απαίτησε από τους εργαζόμενους να υπογράψουν παραίτηση και νέα σύμβαση και μάλιστα «με το μαχαίρι στο λαιμό», μέσα σε μία ώρα.

Οι επιδιώξεις της εταιρίας να τρομοκρατήσει και να διαιρέσει τους εργαζόμενους που οργανώνονται, που παλεύουν και διεκδικούν, δεν θα περάσει. Παίρνουν αυτά τα μέτρα γιατί φοβούνται την οργάνωση των εργατών. Αυτό δείχνει ότι έχουμε τη δύναμη.

Καλούμε τους εργαζόμενους κανένας να μη δεχθεί τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία. Συνεχίζουμε την πάλη για την επαναπρόσληψη των απολυμένων συναδέλφων μας. Κλιμακώνουμε συνολικά την πάλη ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα κεφαλαίου-κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. Θα μας βρουν απέναντί τους.


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.


TΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου