Απεργία 11/3

8.3.10
Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις απεργίες και τα συλλαλητήρια που οργάνωσε στην Πάτρα και σε όλη την Ελλάδα.

Εργατική τάξη, αυτοαπασχολούμενοι, μικρομεσαίοι αγρότες, νεολαία, γυναίκες, άνεργοι και συνταξιούχοι απορρίπτουμε τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης – Ε.Ε. – κεφαλαίου.
Με το ΠΑΜΕ, ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΩΝ αγώνων της Εργατικής Τάξης απομονώνουμε ακόμα περισσότερο τον Κυβερνητικό και Εργοδοτικό Συνδικαλισμό, τις ηγεσίες σε ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – Εργατικό Κέντρο Πάτρας.
Αποκαλύφθηκε ο ρόλος των διαφόρων τυχοδιωκτικών ομάδων που κάνουν το ακροατήριο στις γυμνές από εργαζόμενους συγκεντρώσεις των εργατοπατέρων.
Η κυβέρνηση ψήφισε με τη μορφή του κατεπείγοντος το αντιλαϊκό νομοσχέδιο που περικόβει μισθούς, επιδόματα, άδειες, δώρα κ.λ.π. και ετοιμάζεται να φέρει τα επόμενα αντιλαϊκά νομοσχέδια που θα αφορούν το συνταξιοδοτικό – ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις.
Η απάντηση μας πρέπει να είναι ακόμα πιο μαζική και αποφασιστική. Η κυβέρνηση, οι κεφαλαιοκράτες, η ευρωπαϊκή ένωση δεν συμβιβάζονται με την ύπαρξη των δικαιωμάτων που μας απομένουν. Θέλουν να μας τα πάρουν όλα, χτυπώντας ενιαία τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Το σύμφωνο σταθερότητας, η ΟΝΕ, η Ε.Ε. δεν παίρνουν διορθώσεις, μόνο ανατροπή.
Μη συμβιβαστείς με τη βάρβαρη πολιτική τους, με τη λεηλασία της ζωής σου με την ισοπέδωση του μέλλοντος των παιδιών σου.

Συνεχίζουμε με νέα Πανεργατική
Πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ Πέμπτη 11 Μάρτη.
Συγκέντρωση 11.30πμ πλ. Γεωργίου

Το μήνυμά μας πρέπει να είναι ακόμα πιο μαζικό.
Θα συναντηθούμε στις πύλες των εργοστασίων, στις υπηρεσίες και στα γιαπιά περιφρουρώντας την απεργία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου