Δελτίο τύπου για την απεργία που οργάνωσε το ΠΑΜΕ στις 11/3

12.3.10
Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες και χιλιάδες εργατοϋπάλληλους, αυτοαπασχολούμενους, μικρούς εμπόρους, τους νέους και τις νέες, τους ανέργους και τους συνταξιούχους που μαζί με τις οικογένειες τους πήραν μαζικά μέρος στην μοναδική εργατική συγκέντρωση που έγινε στην Πάτρα.
Ο λαός μας με την μαζική του συμμετοχή, στη μεγαλύτερη λαϊκή διαδήλωση που γνώρισε η πόλη μας τα τελευταία 15 χρόνια, έστειλε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και την πλουτοκρατία, μήνυμα απόρριψης της αντεργατικής-αντιλαικής πολιτικής.
Παράλληλα γύρισαν την πλάτη στους εργατοπατέρες αποδεικνύοντας σε ποια υπόληψη έχουν οι εργαζόμενοι τον κυβερνητικό συνδικαλισμό.
Προειδοποιούμε τους κεφαλαιοκράτες να μην τολμήσουν να αγγίξουν ούτε τρίχα απεργού. Κάθε απόπειρα τρομοκρατικής απόλυσης θα αντιμετωπίσει την άμεση και αποφασιστική απάντηση του ταξικού εργατικού κινήματος, του ΠΑΜΕ.
Τέλος καταδικάζουμε απερίφραστα τις προβοκατόρικες ενέργειες που έγιναν στην παρασυναγωγή που οργάνωσε ο εργοδοτικός συνδικαλισμός, σπάζοντας βιτρίνες και προκαλώντας επεισόδια.
Αυτές οι ομάδες στεγάζονται σε κτίρια που τους παραχωρεί η δημοτική και νομαρχιακή πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ και αποτελούν όπως και οι γνωστές ομάδες της ΚΟΕ και του ΣΕΑΜ, το ακροατήριο των εργατοπατέρων στην Πλατεία Όλγας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου