Για τις απολυεις στο teletime

1.2.11
Η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ τις νέες συνεχιζόμενες απολύσεις εργαζόμενων στον τηλεοπτικό σταθμό «Tele Time», που έχουν φτάσει τις 20 μέσα σε ένα τρίμηνο.
Ο όμιλος Ρέστη, ιδιοκτήτης του σταθμού, διαθέτει στόλο ιδιόκτητων πλοίων αξίας μεγαλύτερης των 500 εκατομμυρίων δολαρίων, με επενδύσεις σε ακίνητα, τράπεζες, μέσα ενημέρωσης, ενώ απέκτησε κι ένα νησάκι(!!), τον Αγ. Στέφανο στο μαυροβούνιο για παραθερισμό και μπίζνες!
Αυτά είναι τα παράσιτα που καταδυναστεύουν τις ζωές των εργαζομένων.
Αυτοί είναι οι πλουτοκράτες που κρίνουν ποιος εργαζόμενος τους κοστίζει ακριβότερα και ποιος φτηνότερα.
Το ζήτημα είναι για πόσο ακόμα ο λαός μας θα ανέχεται την δράση αυτών των παράσιτων που κερδοσκοπούν χωρίς να παράγουν απολύτως τίποτα, καταστρέφοντας την ζωή και το μέλλον των εργαζόμενων-παραγωγών του πλούτου. Οι κεφαλαιοκράτες πρέπει να βγουν στην ανεργία μαζί με το πολιτικό και συνδικαλιστικό τους προσωπικό.
Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ πρέπει να οργανώσουν την πάλη τους από τα κάτω, να εγκαταλείψουν τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό και τα κόμματα του. Να εμπιστευτούν το ΠΑΜΕ. Μόνο έτσι η πάλη για την ανάκληση των απολύσεων, για την κάλυψη συνολικά των σύγχρονων αναγκών μας, μπορεί να έχει προοπτική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου