ΠΛΑΤΙΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ

3.2.11
Πλατιά σύσκεψη που διοργάνωσαν από κοινού οι γραμματείες Πάτρας και Αιγίου του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ του ΜΑΣ και της ΟΓΕ, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στον Παμμικρασιατικό, στα πλαίσια της οργάνωσης της απεργίας στις 23 Φλεβάρη και συνολικά της πάλης το επόμενο διάστημα.
Η σύσκεψη είχε πρωτόγνωρη συμμετοχή από εργαζόμενους από μια σειρά χώρους (κατασκευές, μηχανουργεία, βιομηχανία, εμπόριο, επισιτισμό, υγεία, καζίνο, καθαρίστριες, εκπαίδευση, ΟΤΑ, κ.α.), από αυτοαπασχολούμενους που συσπειρώνονται στη ΠΑΣΕΒΕ, μικρομεσαίους αγρότες από την ΠΑΣΥ και φοιτητές-σπουδαστές από τις επιτροπές αγώνα του ΜΑΣ. Συμμετείχαν επίσης αντιπροσωπείες από τις λαϊκές επιτροπές που στήθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε Παραλία, Προσφυγικά και Ζαρουχλέϊκα.
Έγινε πλούσια κουβέντα και αποφασίστηκε συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα με αιχμή τα απογευματινά συλλαλητήρια στις 10 του Φλεβάρη, τη μάχη της απεργίας στις 23 Φλεβάρη και μια σειρά πρωτοβουλίες που θα αφορούν την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων της λαϊκής οικογένειας.
Κοινή συνισταμένη της σύσκεψης αποτέλεσε η πεποίθηση πως ήρθε η ώρα να μετατρέψουμε κάθε χώρο δουλειάς, κάθε μαγαζί, κάθε χωράφι, χωριό και γειτονιά, κάθε σχολείο και σχολή, σε κάστρο αντίστασης και αντεπίθεσης για να μην πληρώσουμε εμείς την κρίση τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου