ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

10.2.11
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.


Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Μη δεχόμαστε άλλο να μας καταδικάζουν να ζούμε με μισθούς πείνας, με ανεργία ή εργατική ανασφάλεια, σε ζωή χωρίς δικαιώματα.
Δεν είναι μονόδρομος να ζούμε χειρότερα από τις προηγούμενες γενεές .Σήμερα ο πλούτος που παράγουμε είναι ασύγκριτα μεγαλύτερος από κάθε άλλη εποχή.
Με τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε να υπάρχει σταθερή εργασία για όλους με περισσότερο ελεύθερο χρόνο και σύγχρονα δωρεάν δικαιώματα στην παιδεία, την υγεία, την κοινωνική ασφάλιση, την κατοικία, τις διακοπές, τον αθλητισμό.
Παρόλα αυτά η πλουτοκρατία και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε συμμαχία με την τρόικα, έχουν κηρύξει πόλεμο στην ζωή και τα δικαιώματα μας.
Η εργασιακή σχέση είναι το ωρομίσθιο και η μερική απασχόληση, τα 2ήμερα και 3ήμερα εργασίας, εκ περιτροπής εργασία- ο ενεργός και ανενεργός χρόνος εργασίας, η δουλειά και τις Κυριακές, γιατί μεθοδεύεται και η κατάργηση της Κυριακής αργίας. Η κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και η υπογραφή επιχειρησιακών συμβάσεων με μειώσεις μισθών έως και 20%, έχουν μετατρέψει τους μισθούς σε χαρτζιλίκια, η απλήρωτη εργασία, η ανασφάλιστη εργασία, η μετατροπή των συντάξεων σε επιδόματα των 350 ευρώ, τα όρια συνταξιοδότησης στα 70 χρόνια, η δράση των μονοπωλίων στην υγεία και της παιδεία, η έκρηξη της ακρίβειας και της ανεργίας.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ 28 ΣΤΙΣ 11:00 π.μ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου