ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ Α.Ε.

2.3.11
Εν ψυχρώ απόπειρα δολοφονίας έγινε σήμερα το μεσημέρι από τη “Δημόσια” Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε., καθώς έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι του 90χρονου γέροντα Σωτήρη Κ. στους Αμπελόκηπους διακόπτοντας τη λειτουργία της συσκευής οξυγόνου που είναι απαραίτητη για την υγεία του.
Η διακοπή του ρεύματος έγινε παρόλο που ο γιος του γέροντα είχε επισκεφθεί τον κ. Καπερώνη, υπεύθυνο για τους διακανονισμούς, ενημερώνοντας τον με χαρτί από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας του γέροντα και ζητώντας έναν αξιοπρεπή διακανονισμό. Ο κ. Καπερώνης, σε συνεννόηση με τους ανώτερους του, αρνήθηκε τον διακανονισμό και έδωσε εντολή διακοπής της παροχής του ρεύματος, παρόλο που ήξερε πως έθετε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή.
Η διακοπή μάλιστα έγινε από την κολόνα με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι ηλεκτρολόγοι του ΠΑΜΕ να συνδέσουν προσωρινά την παροχή για να λειτουργήσει η συσκευή οξυγόνου.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα του ξεπουλήματος της ΔΕΗ και της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας, που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές.
ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ... Αν μέχρι αύριο το πρωί δεν έχει συνδεθεί η παροχή του ρεύματος, η απάντηση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος θα είναι αυτή που τους αξίζει...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου