Για την επέμβαση στη Λιβύη...

21.3.11
Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει στην εργατική τάξη της χώρας μας, την επέμβαση των ιμπεριαλιστών με μπροστάρη την ΕΕ, τη Γαλλία και τη Βρετανία, ενάντια στο λαό της Λιβύης.
Οι ανθρωπιστικές κορώνες που ξεστομίζουν για την παρέμβαση στα εσωτερικά της Λιβύης, δε μπορούν να κρύψουν τις φανερές ματιές τους για τα πετρέλαια και τις νέες εστίες κερδοφορίας που δημιουργούνται.
Πρέπει να καταδικαστεί τώρα η κυβέρνηση, που εμπλέκει τη χώρα μας και συμπράττει στους πολεμικούς σχεδιασμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, εκχωρώντας τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα εδάφη μας. Το σύνθημα πρέπει να είναι ένα: Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών. Καμιά εμπλοκή της χώρας με στρατιωτικά μέσα και Έλληνες φαντάρους. Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας, να μη δοθεί κανένας ελληνικός χώρος, είτε αφορά τη στεριά, τη θάλασσα ή τον αέρα, στο νέο μακελειό.
H εργατική τάξη και ολόκληρος ο ελληνικός λαός, να δώσουν τη δική τους απάντηση στους φονιάδες και τους αρχιτρομοκράτες των λαών. Να δυναμώσει η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση στο λαό της Λιβύης. Οι εργάτες έχουν υποχρέωση να δυναμώσουν την ταξική πάλη, να αναπτύξουν δράση κατά των ιμπεριαλιστών, να ορθώσουν μέτωπο κατά του κεφαλαίου που καταπατά τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα και στηρίζει τα συμφέροντα του με τους δολοφονικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου