ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

2.7.11
Όλο αυτό το διάστημα εκατοντάδες εργαζόμενοι, ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και στην ανάγκη να ενισχύσουν κυριολεκτικά από το υστέρημά τους την προσπάθεια που κάνει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ταξικής πάλης και στην ανάγκη να φτάσει η φωνή του, οι θέσεις του σε περισσότερους εργαζόμενους, σε περισσότερους χώρους δουλειάς. Στην ανάγκη οργάνωσης της εργατικής τάξης για να αντεπιτεθεί και να ανατρέψει την βαρβαρότητα που ζει.
Η θετική ανταπόκριση των εργαζομένων στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ, δείχνει πώς καταλαβαίνει ο εργάτης την ανάγκη να ενισχύσει οικονομικά τη δύναμη εκείνη που οργανώνει, αντιπαλεύει την αντιλαϊκή πολιτική, έχει προοπτική και στόχο ο πλούτος που παράγει η εργατική τάξη να γίνει ιδιοκτησία της.
Έχουμε χαρακτηριστικά παραδείγματα, αυτή τη περίοδο που κάνουμε την οικονομική εξόρμηση, τα οποία πραγματικά είναι συγκινητικά και δείχνουν πώς οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν το ταξικό εργατικό κίνημα.
Αυτή την προσπάθεια πρέπει να ενισχύσουμε, γνωρίζοντας ότι σήμερα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα. Να ανοιχτούμε πιο θαρραλέα και αποφασιστικά στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, στη νεολαία, συνδυάζοντας την καθημερινή δράση που έχει το ΠΑΜΕ, στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, σε κάθε μαζικό χώρο με την ανάγκη στήριξης και οικονομικά, απευθυνόμενοι σε όλους αυτούς που έχουν συμφέρον να το στηρίξουν οικονομικά.

Η Ε.Γ του ΠΑΜΕ αποφάσισε την συνέχιση της Λαχειοφόρου που είχε ημερομηνίες κλήρωσης στις 6 Ιούλη και 12 Ιούλη, για την ακόμα μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση του, γιατί ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα θα ενταθούν οι κινητοποιήσεις και επόμενα χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.
Οι νέες ημερομηνίες κλήρωσης είναι:

29 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ.


Η επιτυχία θα εξαρτηθεί όμως από το σχεδιασμό της δικής μας δουλειάς, των οργανώσεών μας. Το πόσο πιο πλατιά, πιο μαζικά θα απευθυνθούμε στους εργαζόμενους και θα συζητήσουμε μαζί τους την ανάγκη για οργάνωση της πάλης των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, για ενίσχυση του ΠΑΜΕ σε αυτές τις συνθήκες και μέσα σε αυτή τη συζήτηση, για την αλλαγή συσχετισμών δύναμης παντού υπέρ του ταξικού εργατικού κινήματος, του ΠΑΜΕ, θα συζητήσουμε και την ανάγκη της οικονομικής στήριξης του.
Δίνουμε αποφασιστικά και αυτή τη μάχη και είμαστε σίγουροι ότι θα την κερδίσουμε.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου