ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΗ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ 8.00 μ.μ.

12.7.11
ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΣΥ-ΜΑΣ-ΟΓΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΗ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ 8.00 μ.μ.

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
· ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ- ΠΡΟΝΟΙΑ
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
· ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.
Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, μετανάστες.
Νεολαία και γυναίκες των λαϊκών οικογενειών.
Η υγεία και η ζωή μας βρίσκονται σε κίνδυνο προκειμένου να σωθούν τα κέρδη των μονοπωλίων. Με την άγρια εκμετάλλευση στους τόπους δουλειάς, τη φτώχεια, την ανεργία, τη δουλειά ως τα 70, τα λουκέτα, την ιδιωτικοποίηση του νερού κ.α., Κυβέρνηση, Ε.Ε., ΔΝΤ και τα κόμματα που στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική, δεν υπολογίζουν ούτε την υγεία μας.
Είναι αδίστακτοι και επικίνδυνοι γιατί μετατρέπουν τη λαϊκή ανάγκη και δικαίωμα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και στην πρόνοια, σε ένα ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα, απρόσιτο για όλο και περισσότερους.
Η κατάργηση 3.000 κρεβατιών και 330 κλινικών στα δημόσια νοσοκομεία, η παραχώρηση 500 κρεβατιών στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, η συγχώνευση προνοιακών ιδρυμάτων, η μείωση του υγειονομικού προσωπικού, έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα μέτρα που αύξησαν τις πληρωμές για φάρμακα και εξετάσεις. Όλα αυτά συνιστούν ραγδαία επιδείνωση των λαϊκών αναγκών στην υγεία. Δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αναμονή και αυταπάτες.
Μη νομιμοποιείτε, απορρίψτε αυτήν την πολιτική που βάζει υποθήκη την υγεία μας, προκειμένου να σωθεί και να ενισχυθεί η κερδοφορία του κεφαλαίου, με ακόμα πιο ισχυρή την πλουτοκρατία και με ισοπεδωμένα τα δικαιώματά μας.
Οι ταξικές δυνάμεις στο εργατικό κίνημα με το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), οι ριζοσπαστικές συσπειρώσεις στους επαγγελματοβιοτέχνες με την Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων (ΠΑΣΕΒΕ), στους αγρότες με την Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ), στους σπουδαστές με το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) και οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων με την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), σας καλούμε στους τόπους δουλειάς, στις συνοικίες, στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας, στις σχολές και στα χωριά να οργανώσουμε την αντίσταση στη βάρβαρη πολιτική της εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης της υγείας και την αντεπίθεση για την ανατροπή της.
Καμία θυσία για την πλουτοκρατία. Την κρίση να πληρώσει η ολιγαρχία.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΗ , ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ 8.00 μ.μ.

ΠΑΤΡΑ 10/7/11

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου