10.12.10
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΑΡΙΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΥ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΞΟΥ

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η μεθοδευμένη-όπως όλα δείχνουν-σύλληψη του συνάδελφου Νίκου Σαριτζόγλου, εργαζόμενου στα λατομεία του Αράξου, με πρόσχημα κάποιο παλιό ανεξόφλητο χρέος προς το κράτος από την εποχή που ήταν αυτοαπασχολούμενος.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την ώρα που στέλνει φυλακή αυτοαπασχολούμενους, που η ίδια τους ξεκληρίζει με την βάρβαρη πολιτική της, κάνει τις πλάτες στους εφοπλιστές, στους τραπεζίτες και στα μονοπώλια που απολαμβάνουν νέων φοροαπαλλαγών και κρατικών επιδοτήσεων, νέων αντεργατικών μνημόνιων και μέτρων.
Σοβαρά ερωτηματικά εγείρει ο τρόπος που συνελήφθη ο συνάδελφος, καθώς η αστυνομία τον περίμενε έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό «Τέλε Τάιμ», στον οποίο κατευθυνόταν το βράδυ στις 9-12-2010 για να εμφανιστεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων όπως είχε συνεννοηθεί με τους υπεύθυνους του σταθμού.
Ο συνάδελφος πρωτοστατούσε στον αγώνα των εργαζομένων στα λατομεία του Αράξου για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.
Τα ερωτηματικά μεγαλώνουν καθώς είναι γνωστό ότι ο κύριος Καρβουνιάρης ήταν υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές με τον κύριο Κατσικόπουλο.
Είναι γνωστές εξάλλου οι βρώμικες μέθοδοι που χρησιμοποιούν, κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για να τρομοκρατήσουν την εργατική τάξη και τους αυτοαπασχολούμενους.
Εάν οι υπεύθυνοι του καναλιού και όσοι κρύβονται πίσω από τη σύλληψη του συναδέλφου, πιστεύουν ότι με τέτοιες μεθοδεύσεις θα φιμώσουν και θα τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους, γελιούνται.
Στον λάκκο που σκάβουν για το λαό τα κυβερνητικά παπαγαλάκια, θα πέσουν οι ίδιοι μέσα. Αυτό έχει αποδείξει η ιστορία, διότι «τον χαφιεδισμό πολλοί αγάπησαν, τον χαφιέ ουδείς»!
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του συνάδελφου Νίκου Σαριτζόγλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου