ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

22.10.09
Η γραμματεία Πάτρας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου διοργανώνει, την Πέμπτη 29 Οκτώβρη στις 7 μμ, στην αίθουσα του Παμικρασιατικού στην Πλ. Ελευθερίας, πλατιά σύσκεψη εργαζομένων, συνδικαλιστών, Δ.Σ. σωματείων, συλλόγων γονέων, μαθητικών συμβουλίων, με θέμα την οργάνωση της πάλης ενάντια στην εμπορευματοποίηση της υγείας.

Δεν θέλουμε απλά να πάρεις μέρος στην συζήτηση. Θέλουμε να πάρεις μέρος στη δράση. Μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα με τη δράση μας. Να εμποδίσουμε μια σειρά αντιδραστικά μέτρα, να αποσπάσουμε κατακτήσεις. Πάνω απ’ όλα όμως είναι χρέος και ταξικό μας καθήκον να σηκώσουμε ανάστημα και να φέρουμε στο προσκήνιο τις σύγχρονες ανάγκες της εργατικής τάξης.
Η πάλη για υγεία δωρεάν για όλο το λαό, για κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης, για άμεση επίταξη χώρου είτε με ευθύνη του δήμου, της νομαρχίας, της περιφέρειας, της κυβέρνησης, για την εγκατάσταση και πλήρη λειτουργία του Αγ. Αντρέα, για κέντρο υγείας στην Βιομηχανική Ζώνη, για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας ενάντια στην ασυδοσία του κεφαλαίου που μακελεύει συστηματικά την εργατική τάξη κάθε χρόνο στους τόπους δουλειάς, για μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης της «νέας» γρίπης, ο αγώνας για σταθερή δουλειά με δικαιώματα για όλους, για να μην πληρώσουμε εμείς τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης, είναι υπόθεση της εργατικής τάξης, των αυτοαπασχολουμένων, των λαϊκών στρωμάτων της πόλης μας, της νεολαίας, που αντικειμενικά έχουμε τις ίδιες ανάγκες, τον ίδιο αντίπαλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου