Σχόλια της γραμματείας Πάτρας για το ψήφισμα της ντροπής για την εφημερίδα "ΗΜΕΡΑ"

30.10.09

Σχόλιο 1:

Τις απόψεις του ΣΕΑΜ και του πολιτικού του φορέα, τις εκφράζει η δήλωση του κυρίου Βασιλάκη σχετικά με τον εμπαιγμό σε βάρος των απολυμένων της εφημερίδας «Ημέρα»?

Ή μήπως έχει μεγαλύτερη αξία η υπογραφή του κυρίου Πατούχα στο ψήφισμα του εμπαιγμού μαζί με αυτές του Προέδρου του ΕΚ, του Νομάρχη (που αρνήθηκε τη συζήτηση του θέματος στο Ν. Σ. Αχαΐας), και του νομαρχιακού του σύμβουλου κ. Χατζηλάμπρου (ΚΟΕ), του εκπροσώπου του δημάρχου παρέα με τις υπογραφές των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του Σύριζα και του Λάος, το οποίο δεν λέει απολύτως τίποτα για τις αποζημιώσεις και τα δεδουλευμένα των εργαζομένων?


Σχόλιο 2:

Τη θέση της ΚΟΕ την εκφράζει η ανακοίνωση της που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στον τοπικό τύπο;

Ή μήπως έχει μεγαλύτερη αξία η υπογραφή του κ. Χατζηλάμπρου και του κ. Τσούκαλη στο ψήφισμα του εμπαιγμού των εργαζομένων μαζί με αυτές του Προέδρου του ΕΚ, του Νομάρχη (που αρνήθηκε τη συζήτηση του θέματος στο Ν. Σ. Αχαΐας), του εκπροσώπου του δημάρχου παρέα με τις υπογραφές των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, και του Λάος, το οποίο δεν λέει απολύτως τίποτα για τις αποζημιώσεις και τα δεδουλευμένα των εργαζομένων?

Τέρμα πια στις αυταπάτες. Ή με τους «Καμπέρους» ή με τους εργάτες.


Το ψήφισμα της ντροπής:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου