ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΕΡΟΥ

21.10.09
Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και συνολικά οι εργατική τάξη και οι αυτοαπασχολούμενοι της πόλης μας πρέπει να απορρίψουν τον άθλιο και προκλητικό εκβιασμό του κεφαλαιοκράτη Καμπέρου, που εκφράστηκε με άρθρα σε τοπικές εφημερίδψες από διάφορες καλοπληρωμένες γραφίδες που τελούν υπό τις διαταγές του!
Οι κεφαλαιοκράτες και η αγορά τους δεν δίνουν δουλειά. Ζουν απ’ την εκμετάλλευση της εργατικής μας δύναμης, δημιουργούν ανεργία, γυρίζουν τα ρολόγια της ιστορίας πιο πίσω κι απ’ το Σικάγο. Οι κεφαλαιοκράτες και η αγορά τους είναι ανίκανοι να λύσουν ακόμη και τα πιο απλά ζητήματα που αφορούν την ζωή των εργαζομένων. Χωρίς εμάς όμως δεν μπορούν να αυγατίζουν τα κέρδη τους. Εμείς είμαστε αυτοί που παράγουν τον πλούτο και δεν τους έχουμε καμία ανάγκη.
Ο κεφαλαιοκράτης Καμπέρος και οι εταιρείες του, «Σύγχρονη Κατασκευή» (κατασκευαστική εταιρεία πολυτελών κατοικιών), εφημερίδες και ραδιοσταθμοί, η γνωστή εταιρεία logistics, καθώς κι η εταιρεία με τα 3 ελικοπτεράκια, έκαναν τζίρο το 2008, 45 εκατομμύρια ευρώ, με 3 εκατομμύρια ευρώ κέρδη.
Είτε με κέρδη όμως, είτε με «ζημιές» για τον κύριο με τα ελικοπτεράκια, τα δικά μας δικαιώματα πάντα ζημιές θα μετράνε, όσο δεν αποφασίζουμε να αποσυνδεθεί η πάλη για ζωή με δικαιώματα, από την κερδοφορία του κάθε κεφαλαιοκράτη.
Τα δικά τους κέρδη προϋποθέτουν την χασούρα μισθών και δικαιωμάτων. Ζωή με δικαιώματα για μας, σημαίνει να χτυπηθεί η κερδοφορία του κεφαλαίου.
Ή εμείς ή αυτοί.

Στο πλευρό του Καμπέρου χρόνια τώρα βρίσκεται η δημοτική αρχή του ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο συνδικαλιστικό κίνημα της πόλης, αυτούς που τα βρίσκουν συχνά, πυκνά, με τους βιομήχανους στην ΟΚΕ. Ο Καμπέρος προφανώς προχώρησε στον άθλιο εκβιασμό ενθαρρυμένος και από τον «νέο» υπουργό εργασίας που τυχαίνει να είναι και κουμπάρος του!!
Η ασυδοσία και ο κυνισμός που αποτυπώθηκε κατ’ εντολή του «αφεντικού» στο πρωτοσέλιδο της «Ημέρας» εδράζεται πάνω στο αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο που έχουν από κοινού συμφωνήσει κι εφαρμόζουν οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Κανένας εργαζόμενος δεν κέρδισε ποτέ τίποτα γλύφοντας τα αφεντικά του.
Δύναμη μας η συλλογική δράση, το ταξικό εργατικό κίνημα, το ΠΑΜΕ.
Τιμώρησε με όλους τους τρόπους τους πολιτικούς και συνδικαλιστικούς υπηρέτες των «Καμπέρων». Αποδυνάμωσε σε όλους τους χώρους δουλειάς, σε όλους τους κλάδους τους υπηρέτες του κεφαλαίου. Βάλε πλάτη να φτιαχτούν παντού επιτροπές αγώνα του ΠΑΜΕ.

Οργάνωση, αγώνας, αντεπίθεση τώρα με το ΠΑΜΕ.
Τα κέρδη τους απ’ το λαό απαιτούν θυσία, καμία θυσία για την πλουτοκρατία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου