ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

22.10.13


     
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ (ΠΑΣΕΒΕ)

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Γ.Ε)


Πάτρα 22-10-13


Αγαπητοί Συναγωνιστές, 
Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,
 
Η γραμματεία Αχαΐας του ΠΑ.ΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ και Ο.Γ.Ε προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Α΄ Εφορία Πατρών σήμερα το πρωί.  Οι αντιπροσωπίες συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της εφορίας προκειμένου να του μεταφέρουν την αγωνία των εργαζομένων των ανέργων, των μικροεπαγγελματιών για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης που σαρώνει ακόμα και τα πενιχρά εισοδήματα των λαϊκών στρωμάτων.
Τα ραβασάκια που στέλνουν οι εφορίες στις τράπεζες για ληξιπρόθεσμες οφειλές και τις κατασχέσεις σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα ανέργων αλλά και τον πλειστηριασμό των σπιτιών είναι η τελική καταλήστευση των λαϊκών στρωμάτων.
Ο διευθυντής της εφορίας δήλωσε ότι το «μόνο που μπορεί να κάνει είναι διακανονισμούς των οφειλών σε δόσεις»
Οι δυνάμεις του ΠΑ.ΜΕ η ΠΑΣΕΒΕ και Ο.Γ.Ε δηλώνουμε ότι δεν θα αφήσουμε να περάσει κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας.
Απαιτούμε να σταματήσουν τώρα οι κατασχέσεις σε μισθούς και συντάξεις από τις τράπεζες.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους τους ανέργους τους επαγγελματο- βιοτέχνες, όλους όσους υποφέρουν από την βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης τρόικας  Δ.Ν.Τ - Ε.Ε που ενισχύει τα μονοπώλια και καταδυναστεύει τα λαϊκά στρώματα, να δώσουν την μαχητική απάντηση που τους αξίζει.
ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ!
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ!
Όλοι στις 6 Νοέμβρη στην Γενική Απεργία 10. 30 π.μ. πλατεία Γεωργίου στην συγκέντρωση - πορεία  των ταξικών δυνάμεων  με το ΠΑ.ΜΕ – ΠΑΣΕΒΕ Ο.Γ.Ε για την Λαϊκή Συμμαχία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου