ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

16.10.13



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΤΡΑ 16-10-13

Παράσταση διαμαρτυρίας έκανε σήμερα το πρωί η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑ.ΜΕ στην 6η Υ. Π. Ε προκειμένου να εκθέσει την δραματική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία του νομού μας.

Οι ανασφάλιστοι  οι άνεργοι νέοι, σήμερα δεν έχουν δικαίωμα και πρόσβαση  στις υπηρεσίες υγείας. Σύμφωνα με την πολιτική της κυβέρνησης στον χώρο της υγείας θα πρέπει να πετιούνται έξω από τα νοσοκομεία οι ανασφάλιστοι αφού δεν έχουν να πληρώσουν, είτε άμεσα στο νοσοκομείο, είτε μέσω της νέας διαδικασίας που εφαρμόζουν τα νοσοκομεία στέλνοντας τον λογαριασμό στην εφορία με συνέπεια να απειλούνται με κατασχέσεις σπιτιών κ.λ.π.

Η Αντιπεριφερειάρχης στην συνάντηση που είχε με την Γραμματεία του ΠΑ.ΜΕ δήλωσε «ότι λυπάται για αυτήν την κατάσταση αλλά δεν γίνεται να μην πληρώνουμε στα νοσοκομεία, γιατί είναι νόμος του κράτους» και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν.

Κυβέρνηση, τρόικα Ε.Ε μονοπώλια εμπορευματοποιούν το αγαθό της υγείας και αδίστακτα εξοντώνουν  τον λαό για τα κέρδη τους.
Καλούμε τους εργαζόμενους τους νέους , τους άνεργους να οργανωθούν στα ταξικά συνδικάτα, να παλέψουν μαζί  με το ΠΑ.ΜΕ.
Καλούμε τους εργαζόμενους υγειονομικούς να απειθαρχήσουν στους νόμους που χαρατσώνουν το λαό και να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους  στους ανασφάλιστους τους άπορους τους ανήμπορους ασθενείς.
Αποκλειστικά Δημόσια και δωρεάν υγεία για όλο το λαό.
     Κατάργηση  κάθε επιχειρηματικής δράσης στην υγεία.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΧΑΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου