ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

15.10.10
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ.
ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ.

Οργή και αγανάκτηση από τους εργαζόμενους στα κατασκευαστικά έργα του Φράγματος Πείρου-Παραπείρου, του Διακονιάρη και του Γλαύκου, στα έργα της ΕΡΓΟΣΕ και στο λιμάνι προκάλεσε η σημερινή επίσκεψη του υπουργού κ. Μαγκριώτη, του περιφερειάρχη και των κυβερνητικών βουλευτών, μαζί με τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ σε Δήμο-Περιφέρεια, σε αγαστή συνεργασία με το μεγαλοκατασκευαστή πρόεδρο της Μηχανικής Εμφιετζόγλου και το κατασκευαστικό κεφάλαιο που δραστηριοποιείται σε αυτά τα έργα.
Προκάλεσαν την αγανάκτηση των εργαζόμενων στα συγκεκριμένα κατασκευαστικά έργα γιατί δεν έβγαλαν άχνα για το ότι είναι απλήρωτοι 4 και 5 μήνες. Για μια ακόμα φορά πούλησαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες προκειμένου να ξεγελάσουν, να κοροϊδέψουν τους εργαζόμενους στα έργα, το σύνολο των εργαζομένων της πόλης μας που πλήττεται από τη μη αποπεράτωση των έργων τόσα χρόνια.
Καλούμε τους εργαζόμενους σε κοινή πορεία για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, των σύγχρονων αναγκών μας. Τους καλούμε να εγκαταλείψουν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ως υπεύθυνους για τη σημερινή κατάσταση και να μαυρίσουν τους επίσημους και ανεπίσημους υποψήφιους τους.
Να πάρουν μέρος στις πρωτοβουλίες που θα πάρει το Συνδικάτο Οικοδόμων και το ΠΑΜΕ την επόμενη εβδομάδα για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους και για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου