Απεργία 10 Φλεβάρη

14.1.10
Η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ, της ηγεσίας της ΝΔ, αλλά και του ΛΑΟΣ, αποκτά όλο και πιο αντιλαϊκά, αντεργατικά, βάρβαρα χαρακτηριστικά. Αυτή είναι η αλήθεια που δεν μπορούν να κρύψουν όσο και πασχίζουν κι βαφτίζουν το κρέας ψάρι.
Οι εργαζόμενοι της χώρας μας πρέπει να απαντήσουν σε αυτή την αντιλαϊκή βαρβαρότητα ακόμα πιο μαζικά, ενιαία και αποφασιστικά απ’ ότι στις 17 Δεκέμβρη του 2009. Εκεί στόχευε η πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ και το κάλεσμά του για απεργία στις 11 Φλεβάρη του 2010.
Για μια ακόμη φορά ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός, παίζοντας το παιχνίδι εργοδοσίας και κυβέρνησης, αποφασίζει αγώνα μια μέρα μπρος, μια μέρα πίσω από αυτή που προτείνει το ΠΑΜΕ, κωλυσιεργεί, αποπροσανατολίζει, υπονομεύει και διασπά.
Το ΠΑΜΕ δεν θα τους επιτρέψει να υλοποιήσουν το σχέδιό τους για εκτόνωση των αγωνιστικών διαθέσεων σε κάποιες άμαζες και σε διαφορετικές ημερομηνίες απεργιακές εκδηλώσεις..
Καλεί όλες τις οργανώσεις της εργατικής τάξης να πάρουν απεργιακές αποφάσεις για τις 10 Φλεβάρη 2010. Καλεί όσες οργανώσεις είχαν πάρει απόφαση για τις 11 Φλεβάρη να αποφασίσουν για τις 10 Φλεβάρη 2010.
Καλεί την εργατική τάξη, ακόμα πιο αποφασιστικά να γυρίσει την πλάτη στους εργατοπατέρες του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, καθιστώντας τους έτσι, όσο γίνεται λιγότερο επικίνδυνους για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης.
Καλεί Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Σωματεία, όλους τους εργαζομένους σε κάθε τόπο δουλειάς να οργανώσουν, χωρίς καθυστέρηση τη συμμετοχή στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου