ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΗ -ΤΡΙΤΗ 28-06-2016

25.6.16

Πάτρα, 24-06- 2016


   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γραμματεία Νομού Αχαΐας του Π.Α.ΜΕ καταγγέλλει την μεγάλη τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει το τελευταίο διάστημα η διοίκηση της ΔΕΗ, απέναντι στα φτωχά λαϊκά νοικοκυριά στην Πάτρα. Η διοίκηση  της ΔΕΗ και τα εργολαβικά συνεργεία με τα οποία συνεργάζεται, καθημερινά προβαίνουν σε διακοπές ρεύματος, στα σπίτια ανέργων, αναπήρων, γερόντων, αλλά και σε σπίτια με μικρά παιδιά! Ακόμα και στις «ευπαθείς ομάδες», που έχουν εισαχτεί στο λεγόμενο «κοινωνικό τιμολόγιο» Αυτό είναι το κοινωνικό πρόσωπο της ΔΕΗ και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ!!!

Η κυβέρνηση αφού  διέλυσε την κοινωνική ασφάλιση και την πρόνοια, επέβαλε  στις οικογένειες μας την βαριά  φορολογία, τις περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, πετσοκόβει ακόμα και τα πενιχρά αναπηρικά επιδόματα. Ετοιμάζεται τον Σεπτέμβρη να φέρει στη βουλή νέα αντιλαϊκά, αντεργατικά μέτρα στο φορολογικό στα εργασιακά, στις ομαδικές απολύσεις.  Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση παίρνει μέτρα και μειώνει το ενεργειακό κόστος των επιχειρήσεων!

Η πολιτική της κυβέρνησης και στο θέμα της ΔΕΗ είναι συνέχεια των προηγούμενων κυβερνήσεων, ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ που με αφοσίωση και πίστη εφαρμόζει τις κατευθύνσεις  της Ε.Ε  και των μνημονίων διαρκείας.  Τα χειροκροτήματα και τα πανηγύρια του κεφαλαίου, προς την κυβέρνηση δείχνουν ξεκάθαρα ότι, η πολιτική της  εξυπηρετεί  την αστική τάξη και το κεφάλαιο! Στο λαό έχει μόνο νέα βάρη να επιβάλει για χάριν   της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας του κεφαλαίου.


Καλούμε τα εργατικά  σωματεία , τους νέους και τις νέες γυναίκες, τους συνταξιούχους, όλους όσους υποφέρουν από αυτή την αντιλαϊκή πολιτική, σε κινητοποίηση την Τρίτη 28 Ιούνη στις 9:00 το πρωί, έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων.

Με τον οργανωμένο αγώνα μας μπορούμε να τους σταματήσουμε.
Εμείς παράγουμε τον πλούτο, εμείς μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα χωρίς αυτούς που μας εκμεταλλεύονται.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου