Να σταματήσει τώρα η δίωξη του Αγωνιστή Δημάρχου Κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗ

19.7.16


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναδέλφισσες - συνάδελφοι, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες, η Γραμματεία Νομού Αχαΐας του ΠΑΜΕ  καταγγέλλει και καταδικάζει την δικαστική δίωξη του αγωνιστή Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη

Η κυβέρνηση σέρνει και πάλι στα δικαστήρια τον κομουνιστή Δήμαρχο Κώστα Πελετιδη,  επειδή στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων και αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία των ατομικών φακέλων των εργαζομένων για επανέλεγχο των συμβάσεων τους, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι επιχειρηματικοί όμιλοι, η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενιαία επιτίθενται ενάντια στο λαό και τους εργαζόμενους! Θέλουν να καταργήσουν και το ελάχιστο δίκτυ προστασίας των εργαζομένων, που έχει απομείνει μετά τον σφαγιασμό των τελευταίων χρόνων. Υλοποιούν κάθε απαίτηση των πολυεθνικών για να ξεμπερδεύουν μια ώρα αρχύτερα από εργαζόμενους με δικαιώματα, να μπορούν να στέλνουν στην Ανεργία και την εξαθλίωση τους εργαζόμενους.
Στόχος τους είναι το επόμενο διάστημα να προχωρήσουν σε νέα επίθεση με  περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, να βάλουν μεγαλύτερα εμπόδια στο Δικαίωμα της Απεργίας, να καταργήσουν συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες των εργαζομένων. Κανένας και καμία δεν πρέπει να δεχθεί την καταστολή, τα νέα μέτρα περιορισμού της λαϊκής πάλης. Τους δηλώνουμε ότι θα μας βρουν απέναντι  τους, με τον ανυποχώρητο  αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.
Καλούμε όλα τα σωματεία του νομού μας, να σταθούν στο πλευρό του Αγωνιστή  Δημάρχου. Όλοι και όλες  στην  προσυγκέντρωση στο Δημαρχείο και πορεία στο Δικαστικό Μέγαρο την Τετάρτη 20 Ιούλη στις 9:00 το πρωί, απαιτώντας:
Να προχωρήσει η κυβέρνηση σε  άμεση νομοθετική παρέμβαση.
Να σταματήσει τώρα η δίωξη του Αγωνιστή Δημάρχου.


Πάτρα, 18-07-2016

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου